Абонирай се

Какви ще са цветовете на палтата за сезона есен - зима

Публикувано от admin 10.10.2019 0 Коментар(а)

Моделите есенни и зимни палта за есенно-зимния сезон се предлагат в голямо разнообразие от стилове, силуети, текстурирани тъкани и с оригинални форми на ръкавите и яките. Най-популярните цветове през студения сезон се очаква да бъдат сив, червен, горчица, розов и бежов.

Можете да изберете за есенния гардероб елегантно бяло палто от вълна или кашмир с прав силует или палто с добре изработен силует  един или повече от модерните цветове. Тази есен и зимата особено актуални ще бъдат красивите нюанси на червеното.

За зимния гардероб най-доброто решение е кожено палто с обемен пух или овча кожа.

Връхната дреха за есента може да се състои от един цвят или от няколко различни цвята. Така например, един чудесен тоалет може да се постигне с елегантен класически модел на английско палто със яка със закръглени краища, тесен панталон и бяла блуза. Благодарение на перфектната комбинация от цветове, този ансамбъл ще изглежда стилен и изобщо няма да бъде скучен.

Ако сте избрали панталон с класическа дължина или модерна дължина от 7/8, то тогава тоалетът може да бъде завършен с чифт боти или ботуши до глезена с остър връх. За по-късите панталони, рокли и поли, есенните и зимни ботуши са с дължина до коляното, с по-закръглен връх и висок, стабилен ток.

Тъй като този сезон ще бъде модерен моделът палто с колан, можете да изберете късо палто с уютна пухкава яка с широки ревери. Комбинацията от вълна и кожа с косъм придава на облеклата в сив цвят изискан блясък, създавайки модерен ефект на лукс.

Действително ще бъде на мода и палтото, на което се поставя отделно колан. То е особено подходящо за офис панталони в нюанси на сивото. Модни детайли на този модел са три-четвъртните ръкави и кожената декорация.

Ако предпочитате ярки цветове, добър избор за вас ще бъде палтото с прав силует в червен цвят, само че с къси или три-четвъртни ръкави. Модерен акцент на такъв моел може да бъде оригинална, структурирана тъкан или изрязана кожа със сложна технология.

Розовите и бежови цветове тази година се превръщат в два модерни цвята - топъл тауп и прашен кедър. Можете да изберете късо палто или палто с „миди“ дължина в топъл сиво-кафяв цвят. Актуален акцент на този модел може да бъде декорацията в черен цвят: копчета, яка с ревер и кант. Никога до сега не е имало толкова много неща в цвят "прашен кедър" в есенните и зимните колекции от 2018 г. Алтернативен вариант може да бъде удобно палто без закопчаване с модерен елемент - с колан в светло розово-кафяв цвят.