Абонирай се

5 обувни тенденции който, ще са на върха на популярността си през 2016 г.

Публикувано от admin 15.02.2016 0 Коментар(а)

 Модните експерти твърдят, че момичетата ще трябва да забравят за скромността и обикновеният стил през тази година. В челните редици на модните тенденции за обувки изпъкват  на пръв план  дързостта, оригиналността и яркостта. Сега ще разберете на какво нежния пол трябва да обърне специално внимание, когато си купува обувки през 2016 – та година.

 

 Като балерина
 Дизайнерите отново напомнят за добрите ретро балетни пантофки, които бяха популярни преди няколко сезона. Този път те на външен вид, те са много подобни на оригиналните обувки от този вид, които се обуват преди излизане на балетната сцена. Обаче този път балетните пантофки се различават с наличието на украса във формата на бродерия или коланчета.

 

 Масивната платформа

 Дизайнерите са решили да се върнат отново и към високата масивна платформа, която бе толкова популярна през 90-те години. Сега обаче те са декорирани с красиви и блестящи материали като сатен, кадифе, латекс и дори кожата, а в допълнение има и украси във вида на обемен декор от цветя и нитове.

 

 Груби сандали

 Наред с изобилието от декорации и украси излиза на преден план и умишленото загрубяване на материалите. Това е един изключителен начин на модните експерти да наблегнат на женската красота, която ще се откроява на фона на по – грубите сандали.

 

 Остър нос и ниска платформа

 Съвременната жена има нужда от удобни обувки, това смятат и моделиерите на едни от водещите модни брандове. Поради това, те предлагат да се премине към по-ниска и устойчива платформа на обувката. В същото време обувките с този дизайн трябва да бъдат достатъчно остри, но не издължени. Този тип обувки могат да подчертаят, женската сексуалност по наистина ефектен начин.

 

 В ритъма на латиното

 Много дизайнери, тази година се вдъхновиха за създаване на обувки не само от балета, но също така и от латино танците. Така например, в колекциите на много модни къщи се появиха удобни сандали със средна платформа, богато украсени с пайети, кристали, блестящи, златисти и сребристи детайли. Един поглед към тях, е достатъчен, за да се видят приликите с обувките, които използват танцьорите от латиноамериканските танци.

Надявам се ви помогнахме с избора!