Абонирай се

Няколко съвета при онлайн пазаруване на дрехи и обувки

Публикувано от admin 07.04.2016 0 Коментар(а)

Трикове за изгодни покупки на дрехи и обувки

 

Онлайн пазаруването е изключително удобно и много хора са се уверили в това. Все повече търговци се възползват и от това да имат магазин във виртуалното пространство, а отзивите на клиентите отсяват съмнителните и некоректни такива.

За да се радвате на практичното онлайн пазаруване на дрехи е нужно да спазвате следните съвети.

 

Безплатна доставка

Да, това е нещо много изкушаващо и при равни други условия (еднакви или сходни модели, доверие в сайтовете) може да наклони везната в полза на този с безплатната доставка.

Причината е, че това спестява малката, на пръв поглед, сума. Но ако пазарувате често, тя може да набъбне до сериозна такава, а сме сигурни, че има и по-удачен начин да я вложите, нали?

 

Сигурни сайтове

Запазете адресите (може да ги маркирате като „любими“ или „предпочитани“ във всеки един браузър) им, за да може да не ги пропускате или забравяте.

 

Разгледайте подробно всеки нов сайт, от който пазарувате, за да сте сигурни в политиката им на връщане и замяна на дрехата или обувките. Също така вземете предвид цената на доставката в двете посоки. Повечето родни сайтове предлагат безпроблемно връщане на стоката, но при положение, че „грешката“ е у вас (не се харесвате, не ви става, отказвате се) вие трябва да заплатите разходите за връщане и замяна.

 

Други сайтове пък предлагат безплатна доставка до избран от вас техен магазин или такъв на техен представител. Така ще сте сигурна, че дрехата е налична и просто трябва да отидете да си я вземете. Спестявате пари за доставка, а и не търсите с часове точната дреха.