Абонирай се

Новите модни тенденции за предстоящата пролет

Публикувано от admin 31.03.2016 0 Коментар(а)

 Пролетта настъпи – и астрономическата, и тази вътре в нас, в настроението ни. Точно затова сигурно и повечето от вас вече обмислят да тръгнат на пазар, за да си купят нови дрешки, да презаредят гардероба, а и да се освежат за новия сезон. Но за тази цел, първото нещо, което трябва да направите е не само да спестите малко пари, но и да се запознаете с новите модни тенденции за предстоящата пролет. Ето и по-актуалните сред тях:

 

 

Флорални мотиви

Върнете се назад през 2013 година. Тогава цветята бяха на почит, така че ако имате нещо от тогава, може да ви свърши работа и през тази пролет. Защото тя бележи поредната победа на флоралните десени над всичко друго!

 

Ефирни материи

Забравете за неудобните и синтетични материи и заложете на лекото и ефирно. Между другото, след дълги години отсъствие от модния пазар, сатенът се завръща с бясна скорост, така че, ако го харесвате, сега ви е моментът да го носите, без да изглеждате демоде.

 

Паднали ръкави

Голите рамене – това ще е хитът на пролет 2016 година и без значение дали става въпрос за блузи или рокли, ръкавите или ще са паднали, или наполовина изработени, за да покажете женствените си рамене.

 

Дълги поли

Миналата година късата пола стана миди, а през тази година тя слиза още по-надолу. Ако не до петите, то поне силно под коляното ще са и роклите, които става леко разкроени, а в много случаи и тип прегърни ме!

 

Буфан ръкави

И все пак, през пролетта на 2016 година, ръкавите не са съвсем забранени. Но ако носите такива, си изберете нещо ретро, романтично и сияйно, а именно буфан ръкави. Особена добра идея за този повод са ризите, вечерните рокли и ежедневните роклички за плаж!