Абонирай се

Чифт обувки никога не е в повече

Публикувано от admin 23.11.2015 0 Коментар(а)

 Една жена никога не може да се задоволи само с един чифт обувки за сезона. Всяка държи да има различни видове, за да допълва различните си тоалети, в зависимост от условията на времето. И тъй като зимата е благоприятна, а вие може би все още се оглеждате по витрините за нови, модерни, стилни и удобни обувки, ето с какво още бихте могли да обновите гардероба си:

 

 Изборът на обувки за зимата зависи най-вече от индивидуалния стил, ежедневие и потребности. Пазарът предлага огромно разнообразие то ежедневни модели и тук не бива да се ограничавате в каквото и да било. Ако търсите нещо по-нестандартно, заложете на дамски кубинки, но ако искате по-елегантни и стилни обувки, изберете дамски боти на платформа или с ниска подметка. Всички актуални модели, които се предлагат, могат да ви осигурят необходимата топлина и комфорт.  

 

 Освен, че сега са актуални, дамските кубинки се предлагат в различни варианти, така че можете да намерите изключително стилен модел, който да подхожда на облеклото ви. Ако искате да изолирате краката си от студа, заложете на кубинки с платформа, които са топли и удобни.  Но ако държите на елегантността си, тогава за предпочитане са ботушите на платформа, които също ще държат краката ви сухи и топли в студените зимни дни. За повече стил, изберете модел с естествена кожа.

 

 Ако сте от жените, на които им харесва да са в центъра на вниманието, модните дизайнери предлагат дамски обувки с дебели, масивни и стабилни токове и подметки. Независимо каква височина на тока ще изберете, със сигурност ще изглеждате зашеметяващо.

 

 Определящ фактор за избора на обувки е материята. За предпочитане винаги е качествената, а актуалната този сезон е лак, кожа и велур. Една от тенденциите тази година е змийската кожа, но ако я предпочитате, трябва да бъдете много внимателни в съчетанията, за да не изглежда визията ви претрупана.