Абонирай се

Невероятни идеи как да носите дънкова риза

Публикувано от admin 09.02.2018 0 Коментар(а)

Време е да смените ежедневната си риза или блуза с нещо шик. Трябва ли ви причина, за да сложите леката си риза от деним? Тя е толкова удобна и изглежда напълно стилно във всяка ситуация.

 

Добре е в случай, че не разполагате с този безкрайно моден елемент от дамския  гардероб, да го добавите и да извлечете максимума от него. Ризите от деним подхождат с почти всичко – сладки пои, панталони с флорален печат, с дънки, рокли и дори фънки къси панталонки.

 

За да направите това малко по-лесно за вас и да ви дадем малко съвети по стил или просто вдъхновение, ще ви предложим някои страхотни идеи за облекло, за да разберете как да носите риза от деним. Ето ги и тях:

 

Идея # 1: Риза от деним с черна пола

Дънковата риза изглежда много сладка, когато се съчетава с поли. Тази комбинация е забавна, флиртуваща и небрежна. Тя е идеална за излет или посещение на лятно кино и концерт. Можете да носите такъв тоалет с подходяща официална пола за работа в офиса или с флорален отпечатък през свободната ви половина от ден. За да постигнете бохо излъчване, използвайте бродерия или апликация в етно стил. Можете също така да добавите фънки колан или чанта. Също така, не пренебрегвайте обувките – заложете на кецове или балеринки, когато носите ежедневна пола, а за официална пола за партито изберете стилизирани обувки с фин ток.

 

Идея # 2: Дънкова риза с дънки

Една деним риза никога не може да изглежда зле с джинси. Двойната доза деним винаги работи перфектно за всякакви ежедневни изяви и говори за безупречен стил. Просто се уверете, че цвета на дънките ви е видимо по-тъмен или по-светъл от ризата ви. Секси ботуши ще завършат по невероятно вълнуващ начин вашия облик. Можете също така, да изберете боти или ботуши до средата на глезена с малко по-дългата риза или туника от деним.

 

Идея # 3: Дънкова риза с дълга пола

За създаване на готина и модерна външност в бохемски стил, сдвоете ризата ви с дълга, плавна рокля или пола. Разбира се, можете да я носите с абсолютно всякакъв модел, дори с малка черна рокля. Не забравяйте колана, за да подчертаете талията си и да добавите допълнителни точки стил.

 

Идея # 4: Дънкова риза с къси панталони

Дънковата риза в съчетание с къси панталони изглежда много секси. Това е идеалният летен аутфит за свободното време и уикенда. Изберете панталонки в смели цветове, черни или шорти, изработени също от деним. Тъй като ризата ви е достатъчно обикновена, имате достатъчно възможности да експериментирате с модели и цветове.

 

Идея # 5: Риза от деним с панталон в цвят каки

Една такава риза може да се сдвоява с небрежни или официални панталони в този напълно универсален цвят без абсолютно никакво усилие. Независимо дали искате да носите отгоре сако или яке, този избор е наистина стилен и удобен.

 

Както можете да видите, едва ли има шанс да направите моден faux pas, когато носите тази магическа дреха.