Абонирай се

Някои от най-добрите флорални мъжки ухания

Публикувано от admin 09.10.2017 0 Коментар(а)

Не само дамските парфюми съчетават в себе си аромати и ухание на цветя. За мъжката част от населението също се произвеждат парфюми, които се базират на аромата на цветята. Мъжете също заслужават цветни ухания, които стават още по актуални през пролетта, когато навсякъде цъфтят цветя и растения. Има мъже, който харесват цветята не по-малко от жените. Ако мислите, че букет цветя не е подходящ подарък за мъж, тогава подарете му мъжки парфюм с аромат на цветя - неговите или пък вашите любими. Така всеки път, когато се пръска с парфюма, вашият любим мъж ще усеща аромата на любимите цветя в неговата цветна есенция. Това ще го накара да се почувстваш щастлив, защото ще знае че сте подбрали аромата точно за него и че живота му има такава жена.

Ето някои предложения за мъжки парфюми с дъх на цветя:

HermesTerreD’HermesEauFraicheTres EDT

Този мъжки парфюм има ухание на здравец. Той е идеален подарък за сезона пролет-лято. Неговата употреба е универсална, за всякакви поводи. Ароматът на този парфюм влияе положително на мъжкото настроение. Той придава спокойствие, което мъжете смятат също за важна понякога.

HermesUnJardinSurLeNil EDT

Това е аромат, който е и за мъже, и жени. Съчетава в себе си цяла палитра от цветни ухания - като е зюмбюл, лотос, божур, ирис. Този парфюм е идеален подарък за мъже работохолици, които имат стрес на работното място и се нуждаят от повече енергия. Ароматът ще намали чувството на тревожност и ще ги направи по-продуктивни. Този аромат дори може да подобри тяхната памет и да ги направи по-креативни.

Cerruti 1881 PourHomme EDT

В неговите ухания могат да се доловят карамфил, лавандула, роза, момина сълза. Аромата на този парфюм, съчетани по този начин дават на мъжа усещане за хармония. Със своята свежест и дискретност, този парфюм е много подходящ за пролетта.