Абонирай се

Можем ли да бъдем стилни през зимата?

Публикувано от admin 29.12.2015 0 Коментар(а)

Ето няколко насоки за баланс между стилното и топлото

 

 Въпреки, че зимата не е сезон, в който не можете да покажете много от прелестите на тялото си, това не пречи да се обличате страхотно. Можете да изглеждате стилно дори и в студените дни, трябва само да обърнете повече внимание на основното облекло.

 

 Вместо да се чудите как да съчетаете ботушите с блузата с панталона, по-добре помислете как да ги съчетаете с палтото. Най-лесната комбинация е дълго палто до коленете и високи пак до коленете ботуши. Т.е. трябва да се съсредоточите само върху тези два артикула.

 

 Заложете на изчистено дълго палто, по възможност в цвят, различен от черния, за да си създадете повече настроение през мрачните зимни дни.  Ако изберете сиво палто, спокойно ще можете да го носите на всичко, тъй като този цвят перфектно се комбинира с всякакви цветове.

 

 Можете да изберете и нещо по-смело. Ако сте блондинка, заложете на бледо розово. Ако имате зелени очи, изберете лилаво или ако сте червенокоса, ще заблестите с палто в цвят бордо.

 

 Но ако не обичате експериментите, заложете само на акцент – цветен шал. Шалът е отличен аксесоар и винаги придава много стил на тоалета. Ръкавиците и шапката също не са за пренебрегване, особено през зимата. Няма никакъв проблем да комбинирате стилно палто с шапка и по този начин да придадете по-небрежен вид.

 

 Колкото до ботушите, положението е малко по-различно. Най-трудно се съчетават кафявите ботуши, затова черните са по-предпочитани. И все пак трябва да знаете, че ако изберете палто в по-ярък цвят, ботушите трябва да бъдат неутрални.