Абонирай се

Модните тенденции при коктейлните рокли

Публикувано от admin 06.02.2017 0 Коментар(а)

Закачливи, елегантни и практични – и това далеч не е пълния списък от характеристики, които попадат в обхвата на коктейлните рокли за този сезона. В този сезон видните дизайнери почти единодушно решиха да се даде предимство на ярката цветова палитра и оригиналната декорация. Сред разнообразието от стилове и видове коктейлни рокли всяка, дори и най-придирчивата дама в модата, ще успее да намери най-подходящия за нея вариант. Все пак коктейлните рокли, независимо от техните модели и цветове, са обединени от една обща идея: те са длъжни да говорят за жената, която ги носи – да й помогнат да изрази своята индивидуалност.

 

Въпреки студеното време не е нужно да се откажем от ярките цветове, даже напротив - те придават настроение. Независимо от факта, че по-подходящи модели за зимния сезон са традиционните класически цветове, на нежно пролетните или летни нюанси също е отдадено заслужено място в дизайнерските колекции. Едни от най-актуалните са синьо, розово, зелено, светло синьо, оранжево и червено.

 

Роклите могат да бъдат едноцветени или декорирани с оригинални принтове- анималистични, живописни, геометрични, флорални, абстрактни и много други. Модните текстури са кадифе, брокат, сатен, жакард, дантела, коприна, шифон, сребърни и златни материали с блестящи частици.

 

Що се отнася до елементите на декора, дизайнерите залагат на блясъка и пищността на барока. Луксозни тоалети, украсени с бродерия, дантела, пайети, пера, воланчета, плисета и други фини елементи изглеждат повече от подходящо за вечерен празник. Коктейлните рокли за сезона са изключително фини и са просто великолепни!

 

И накрая ще отбележа, че са актуални и комбинирани тоалети, изработени от комбинация на текстури като кожа и дантела и кожа и коприна например.