Абонирай се

Модните тенденциите за пролетно-летния сезон вече са налице

Публикувано от admin 12.01.2016 0 Коментар(а)

  Световните модни дизайнери вече представиха своите атрактивни колекции. Ето какви са техните предложения за топлите месеци на 2016- та:

 

 За романтичните натури и не само една част от дизайнерите ни предизвикват да опитаме Викторианския стил.


 Ако пък харесвате раменете си и обичате да ги показвате, ще можете да заложите на тази тенденция като изберете актуални дрехи с открити рамене.

 

 Следващата водеща тенденция е съчетаването на различни принтове. Тя не е нещо ново, но определено съчетаването на интересни дрехи с красиви флорални принтове е доста завладяваща.

 

 Една от най-популярните и нови пролетно-летни тенденции ще бъдат мрежестите елементи в блузи, рокли и поли.

 

 Друг елемент заема почетно място в актуалната мода и това е панделката, която е изключително романтичен аксесоар. Така че, няма да сгрешите, ако решите да украсите тоалета си с панделка.

 

 Актуалният червен цвят ще бъде изместен през идната пролет от съчетанието между розово и оранжево, а големият хит за топлия сезон се очаква да бъде сребърният цвят.

 

 Роклите с набор, широките и дълги ръкави също са сред водещите модни тенденции. А ако искате да изглеждате шик, без да сте разголени, заложете да квадратно деколте, което можете да съчетаете с тези широки ръкави и флорални мотиви.