Абонирай се

Модни тенденции при домашните чехли

Публикувано от gabi 04.05.2022 0 Коментар(а)

За мнозина чехлите са обикновена и позната част от обувките. Прибираш се - преобуваш се, ставаш сутрин - те чакат пред леглото, тръгваш от работа - оставяш чехлите си в коридора. И така всеки ден всичко се повтаря. Малко хора знаят, че домашните чехли могат да бъдат модерни и стилни.

 

Модели със затворен връх и ток от текстил или кожа на удобна подметка буквално се превърнаха в модни хитове. Чехлите не отстъпват позициите си този сезон, дизайнерите ги класифицират като стил „унисекс“, който се съчетава перфектно с дрехи за вкъщи. За тези, които намират тази комбинация за твърде скучна, тенденциите предполагат активно смесване на акценти и носене на чехли с романтични елементи като дълги сарафани или рокли.

 

Истинската модерна дама изглежда елегантна дори у дома. Стилните домашни чехли не са последният елемент в създаването на успешен домашен гардероб. Добавете към романтичните и секси пеньоари и халати - модели с елегантни клиновидни токчета и ефектна козина или кристали, които ще се впишат перфектно в будоарната визия.

 

Простите и удобни чехли от кадифе или естествена кожа са универсален вариант и идеални за тези, които предпочитат спортен и ежедневен стил у дома. Когато решавате кои чехли да носите у дома, дайте предпочитание на семпли стилове и естествени материали – това все пак са обувки за релакс.

 

Моделите с кожа, изработени под формата на животни, изглеждат оригинални и сладки. Те са особено чудесни в студения сезон, винаги изглеждат по детски кокетни и спокойни. Но в никакъв случай не трябва да ги комбинирате с откровено сексуални тоалети.

 

И не пренебрегвайте моделите за масаж, които имат релаксиращ ефект. Това могат да бъдат модели с "камъни" или "тръни". Те ефективно ще масажират стъпалото само за 15 минути и ще облекчат умората дори след тежък ден, прекаран на крака.

 

Един чифт домашни обувки в никакъв случай не трябва да се ограничава. Модели от различни стилове ще ви позволят да обогатите домашната си визия и да я направите по-удобна.