Абонирай се

Пет модни тренда за следващата година

Публикувано от admin 18.11.2015 0 Коментар(а)

  Изтъкването на висок социален статус и небрежният стил се налагат все повече и се очертава да бъдат модерни трендове през следващата година. Дрехите на пръв поглед изглеждат неангажиращи, подходящи за свободното време, тъй като са вдъхновени от функционалността на работното облекло.

 

 Ето кои ще бъдат едни едни от най-актуалните:

 

Дебело вълнено палто

 Нарича се още дюфел. Представлява късо палто с качулка, с два големи външни джоба с капак, а отпред се закопчава с дървени рогови копчета и кожени нишки. Палтото може да бъде едноцветно или карирано. Моделът чудесно се съчетава с деним, всякакви панталони и поли и всякакви зимни обувки, боти и ботуши.

 

 Друга модна тенденция ще бъдат дрехите с лога и надписи на големите модните компании.

Надписите и логата са предимно малки, но за сметка на това са по цялото облекло. Този тренд се нарича още логомания и се очертава да бъде един от най-актуалните през следващата година, тъй като ще измести флоралните и животинските принтове.

 

 Кадифето е следащвата тенденция, която се налага. Този специален плат се използва предимно за вечерните облекла, така че тази материя ще бъде сред най-модерните в официалните тоалети в новия сезон, вероятно още в новогодишните празници.

 

Плисе

 Плисираната пола от кожа изглежда ретро, но в действителност тази зима е абсолютен хит. Плисираните поли от синтетични материи са малко трудни за поддържане, но се съчетават перфектно с дантелени блузи, памучни ризи, дори и вълнени пуловери.

Този сезон едни от най-модерните плисирани поли са тези от гладка кожа, а дължината е до средата на прасеца.

 

 Една от най-големите изненади ще бъдат дамските обувки тип ръкавица. Наричани са така, защото краката изглеждат сякаш са в ръкавица. Моделите отпред не са силно изрязани и покриват горната част на стъпалото. Могат да бъдат равни или с масивен ток. Ще бъдат сред хитовите тенденции още на пролет.