Абонирай се

Модни тънкости при дрехите

Публикувано от admin 21.12.2015 0 Коментар(а)

  Тайната на стилната и елегантна визия се крие в правилното съчетаване на цветовете. Това ще ви помогне и в прикриването на някои недостатъци на тялото. Когато избирате дреха, трябва да имате ясна представа за платовете, щампите и цветовете. Купувайте дрехи, които не само ви харесват, но и които ще можете да комбинирате с останалия си гардероб, за да извлечете максимална полза и за да си играете с различните комбинации, тръгвайки от основата, с която разполагате.

 

Ето няколко любопитни факти за цветовете:

Бял: Този цвят може да се комбинира с всички останали и е най-подходящ за лятото, тъй като не привлича светлината.

Черен: С изключение на тъмно синьото и тъмно кафявото,черното се съчетава лесно с всички останали. Но ако съчетаете два различни тона, резултатът ще бъде направо стряскащ. Черните дрехи издължават силуета.

Кафяв: Най-добре се съчетава с неговите тонове. Различните му нюанси могат да издължат фигурата, но трябва да внимавате с избора им, защото освен това могат и да й придадат обем.


Сив: Сивият цвят доста добре се съчетава с черен, син и червен. Освен това неговите различни тонове успешно се комбинират и със зелено и много други цветове. Цветът е изключително дискретен и придава много елегантен вид на облеклото.

Син: Най-добрите му комбинации са с бяло, червено и някои сиви тонове. Тъмно и небесно сините са доста стилни.

Зелен: Въпреки, че е много предпочитан, този цвят трудно есе комбинира. Тъмно и маслено зеленият перфектно се съчетават с пясъчно жълто, червено, сиво и кафяво.

 

Когато съчетавате дрехи,  внимавайте с комбинациите между зимни и летни, както и различните материи.

 

Ето и няколко трика, с които да прикривате на дефекти, ако имате такива, разбира се:

Големият ханш се прикрива с дълги прави поли в по-тъмни цветове.


По-ниския силует се издължава визуално с прави панталони с висока талия. Не се препоръчват  дълги поли.

 
За малък бюст прилепналите блузи не са подходящи, докато за прекалено голям бюст те се препоръчват, още повече да са едноцветни.

 На слабичките им подхождат прилепнали дрехи и пуловери с V-образно деколте. Но ако искат да прикриете фигурата си, заложете на по-свободни дрехи, по-дебели пуловери, както и рокли или поли с ¾ дължина.