Абонирай се

Модни съвети за избора на перфектната макси рокля

Публикувано от admin 20.02.2022 0 Коментар(а)

Пролетта наближава, а какъв по-хубав повод да подобрим ежедневната си визия с нови свежи попълнения в гардероба? Пролетните макси рокли ви осигуряват елегантен шик, неустоима женственост и комфорт – за дългия работен ден, за специалните ви поводи и онези моменти, които карат кръвта ни да кипи.

 

Дългите роклите имат специално място в ежедневната макси мода, но те не изчерпват всичките ви възможности.

Нека хвърлим бърз поглед към различните дължини, модели, цветове и материи, за да ви помогнем в избора:

 

Макси парти рокли

Не избирайте скучни дрехи само защото не сте размер S. Има прекрасни шикозни модели и макси размери. Важното е да знаете коя дължина ви подхожда, кои цветове ласкаят тена ви и кои материи работят във ваша полза.

 

Открийте роклята, която акцентира върху талията ви. Каквато и да е формата на фигурата ви, акцентът върху най-слабата ви част ще подчертае извивките ви.

 

Прилепналата рокля с дължина до коляното с обло деколте е универсален ласкателен модел за дамите с големи размери.

 

Ако имате естествено подчертана талия, акцентирайте смело на нея. Ако нямате, създайте я, като изберете специална кройка или използвате правилните аксесоари.

 

Ежедневна макси рокля

 

Ежедневната макси мода ви предлага богат избор от удобни и стилни рокли за офиса, а и за свободното ви време.

Заложете на удобния стил и изберете макси рокли, с които се чувствате комфортно, стилно и уверено.

Уверете се, че моделът допълва извивките ви и подчертава положителните ви страни.

Тъй като ще прекарвате дълги часове с ежедневната си рокля, изберете такава от висококачествен плат. Копринената, памучната или велурената рокля ще ви осигурят удобство и увереност, че изглеждате добре дори в края на тежкия работен ден.

 

Официална макси рокля

 

Всяко официално събитие е чудесен повод да се поглезите с някоя наистина специална макси рокля.

Вечерната рокля трябва да предлага точната комбинация от стил и елегантност, красота и удобство. Въздържайте се от твърде ярките щампи или кичозните бляскави елементи. Това не означава да изберете най-обикновената черна официална рокля, разбира се. Експериментирайте с цветовете, така че да откриете своето красиво бижу, с което ще се чувствате най-елегантната дама на събитието. И не забравяйте, че да се наслаждавате на живота и да се обличате с увереност е много по-важно, отколкото си мислите.