Абонирай се

Модни съчетания с анцуг

Публикувано от admin 05.11.2015 0 Коментар(а)

Странно нещо е модата. Ако до преди няколко години комбинацията обувки на висок ток и спортен панталон ни се виждаше смешна, то в наши дни се счита за секси и актуално.

 

 И въпреки, че не всяка би се осмелила, все пак има дами, които успяват перфектно съчетаят спортно долнище с високи токчета и по този начин да направят тази интересна визия част от индивидуалния привлекателен си стил.  

 

 Всички знаем, че спортните долнища са предназначени за фитнеса или за в къщи, заради тяхното голямо удобство. Те са изработени от леки и немачкаеми материи, предимно трико.

 

 Може да експерментирате с панталон с ластик на кръста, или панталон с джобове за по-голямо удобство да прибирате ръцете си, но в никакъв случай не прибирайте телефон или портфейл в джобовете, тъй като не изглеждат никак стилно, когато са издути джобове.

 

 За да балансирате спортното излъчване  на спортния панталон и другите елементи от цялостния си тоалет, допълнете визията с аксесоари. Изберете елегентна дамска чанта която отлично би се комбинирала с връхните дрехи и обувките.

 

 Еклектиката и комбинирането на несъвместимото в границите на разумното и допустимото през последните години станаха едни от водещите модни тендненции. Най-големите почитателки на модата първоначално носеха платненки и кецове с романтични рокли, както и дантелени блузи и топове с бомбъри. След тях модните стилисти обърнаха внимание на анцуга. Ето как предлагат те да го носите, ако искате да изглеждате различно:

 

 Можете да пробвате да комбинирате долнище анцуг с красиви женствени дрехи и със стилни дамски обувки.

 

 Можете да носите анцуг по различен начин като се вдъхновите гръндж или бохо стила и комбинирате с обувки на платформа през топлите дни и кубинки или ботуши през студените месеци, широка риза или тениска, рокерско яке.

 

 Друг начин да сами да създадете нестандартен и авангарден образ, разчитайки на собствения си вкус и усет към модата.