Абонирай се

Невероятни модни предложения в бяло

Публикувано от admin 29.01.2016 0 Коментар(а)

Белият цвят в облеклото, винаги стилно решение

Белият цвят винаги е носел със себе си чистота, съвършенство и хармония. Тези му качества го правят почти философски, утопичен цвят. Затова облеклото в този цвят, винаги ни кара да се чувстваме близко до идеалното.

 

Бялото се вписва в минимилистичния стил, в класическото облекло, в елегантните и официални костюми, но и в обикновения ежедневния начин на носене.

 

Бялото дамско облекло с прибавени към него светли аксесоари, са гаранция за стил. Светлите детайли омекотяват бялото и така перфекционизмът е по-малко набиващ се на очи. ‘Изцяло в бяло’ е перфектен избор за жена, която иска да направи уверено впечатление на много важна делова среща или интервю. Ако следите тенденциите; през 2016 се очертава завръщането на микса бяло и черно, с пастелени нюанси. Така че може да се търси вдъхновение в тази посока.

 

Когато трябва да сложим бялото в една неофициална среда, можем да го съчетаем с опростената комбинация: бял пуловер, стилен скини панталон и небрежни бели кецове. 

 

За 2016 дизайнерите освежават круизните колекции със спортни шик решения в бяла палитра, включващи изрези, плисета, кожна тапицерия и други детайли подчертаващи женствеността. Бялото стои добре през цялата година, но когато дните станат горещи, бялото се превръща в самото лято, чисто и ефирно като морския бриз.

 

Бялото като мания

 

Бялото облекло може да бъде отражение на духовен избор, но може да се превърне в мания. Чист минимализъм. Всичко в бяло. Такъв е животът на холандката Ивана Каприо. От много години тя живее изцяло в бяло. Купува дрехите си в бяло, косата е боядисала в сиво-бели нюанси, дори мебелите в къщата са бели. Нейната мания представлява интерес за модни дизайнери и фотографи, а самата тя поддържа блог, в който разказва живота си в бяло: ‘Бялото поражда усещане за свежест, чистота и яснота; но и придава усещане за възможности. Понеже бялото не предизвиква много образи в съзнанието, аз проектирам моята личност и настроение върху него.’ Тези нейни мисли предават нова перспектива за дамите, които са решили през новия моден сезон да изберат бялото като основен цвят в облеклото си.