Абонирай се

Модни предизвикателства на лято 2016

Публикувано от admin 01.04.2016 0 Коментар(а)

 С настъпването на първа пролет, очакването по лятото се засилва все повече, а с него и надеждата за солени, вълнуващи летни дни, които да ни радват с топло време. Със сигурност, у нас, по нашите географски ширини, ще бъде жегичка, така че не губете време, а се запознайте още сега с всички нови модни предизвикателства, които ще ни отправи тазгодишното лято 2016! Ето ги и тях...

 

Бански тип плетиво

Банските костюми са първите неща, за които се сещаме, когато попълваме празнините в своя летен гардероб. Затова е и важно да им обърнем внимание и тази година. Голямата изненада през 2016 година, между другото, е именно в тях. Те ще бъдат изработени от необичайни материи – включително и ефирно плетиво, което да ви покаже в една малко по-различна светлина!

 

Мотиви от анимацията

Комикс индустрията напредна доста бързо, а от нея силно са повлияни и други елементи от нашия живот – киното, интериора и т.н. Модата няма да направи изключение и ще стане част от този мащабен тренд. Анимационните щампи идват като гръм от ясно небе, но ние сме сигурни, че на повечето от вас те наистина, ама наистина ще им допаднат!

 

Креативн кройки

И не на последно място, през тази година баналните кройки няма да са на почит. Напротив – нестандартните рокли, още по-странните поли и дори необичайни панталони – с големи крачоли, тесни горни части и т.н. - ще превземат летния моден подиум. Ако си падате по това, задължително разгледайте няколко модни списания предварително и се осведомете кое наистина е подходящо за вашата фигура и с кое ше изглеждате добре!

 

Пожелаваме на всички приятно и много весело лято! А ако искате да разберете повече за модата и за това как да изглеждате добре, останете на линия с нас!