Абонирай се

Модни обувки лято 2016– та

Публикувано от admin 16.02.2016 0 Коментар(а)

 Лято - това е сезонът, когато повечето жени могат да покажат своята индивидуалност. Дизайнерите разбират добре това и затова на модните ревюта, касаещи пролетно-летния сезон, винаги се акцентира на тяхната яркост, разнообразие, невероятна комбинация от цветове и стилове. На модният подиум този сезон има огромно разнообразие на модели летни обувки.

 

 Модели на модерни обувки за лято 2016:

Летни чехли;

Традиционните сандали;

Плажни обувки;

Летни ботушки и боти.

 

 Ако меките летни чехли, сандали, сабо и джапанки са традиционни и обичайни за летните модели, то завръщащите се отново на мода летни ботуши и боти за някои момичета са една новост. И това е излишно, защото оригиналните летни ботуши са много удобни и комфортни, красиво подчертават женският крак и са подходящи за дамския гардероб.

 

 Тенденции сред обувките през 2016 – та

 Дизайнерите разработват много нови елементи за лятото. Анализирайки тенденциите сред летните обувки, можем вече да ви запознаем с тези отделни моменти:

 -Комбинацията от оригиналност и елегантност е в полза на множество декорации и изискан дизайн при меките летни обувки. Преобладават такива декорации като мъниста, апликации, кристали, прозрачни мрежести елементи и дантели, много златни и сребърни парченца.

 -Закопчалки и катарами на глезена. Ретро сандалите с такива са отново на мода.

 -Модели обувки с непрекъснати подметки. Дебелата подметка, която излезе на мода през лятото на 2015 г., остава в сила и този сезон. Такава тенденция се наблюдава при сандалите и чехлите, както и при спортните и плажните обувки.

 -Разнообразие сред обувките на токчета. Токчето си остава лидер сред летните обувки, но заедно с класическото такова, дизайнерите демонстрираха много модели с широк висок ток.

 -Сандали равби и сандали на токчета с много ремъци. Гладиаторските сандали продължават своето победно шестване по модният подиум. Има различни комбинации от широк колан до преплитащи се тънки презрамки до средата на глезена или коляното.

 -Ярки, оригинални и блестящи цветове. Сред фаворитите от разцветките на лятната мода през 2016 г. са ярко червеното, наситено розовото, тюркоаза и синьото. Популярни цветове също така са черно и златно, както и оригинални комбинации от червени, бели, черни и блестящи цветове. В модните обувки са особено популярни анималистични цветни принтове на животни и влечуги.