Абонирай се

С нова визия през новата година – мода и красота

Публикувано от admin 19.01.2016 0 Коментар(а)

Как да повдигнем настроението си с мода?

 Зимата е сезон, който или обожаваш, или ненавиждаш. Що се отнася до жените, повечето не го харесват. Защо ли – ами ходене до работа, децата, проблеми, задачи, кал, сняг и т.н. Особено последните се оказват пагубни за добрия външен вид. Така де, едва ли всички изглеждат като „работещите жени“ от списанията – с хубави чисти палта и обувки, последна мода чанти и перфектен грим, нали?

 

 Как да прогоним лошото си настроение? Естествено, чрез промяна на външния си вид.

 

 Започваме с прическата. Ясно е, че колкото и да се стараем сутрин да изглеждаме безупречно, необходима е само кратка разходка във влажното време навън, за да добие косата ни собствено мнение за гравитацията.

 

 За да изглеждате наистина различна, но и красива, може да си направите бретон. Той е особено подходящ за жени с високо чело и издължени линии на лицето.

 Ако все пак не искате да стигате до такива драстични мерки, или просто не можете да търпите коса върху челото си, то заложете на изпитани и бързи прически – конска опашка (права коса или накъдрена на няколко букли), вързана ниско долу и преметната на едното рамо, също е подходящо.

 

 Като говорим за мода, при прическите има някои течения, но въпреки това повечето жени не ги следват. Експериментите продължават, докато намерят харесваната от тях прическа, след което не я променят в течение на години.

 

 Ако и вие сте от тях, може да заложите на промяна на цвета на косата. Естествените нюанси отново са на мода, така че не се колебайте – просто решете дали ще бъдете брюнетка, блондинка или пък червенокоса.

 

 Не се колебайте, започнете смело новата година с нова визия.