Абонирай се

Макси мода пролет 2016

Публикувано от admin 26.01.2016 0 Коментар(а)

 Предназначението на добрата макси мода е да прикрие допълнително тегло, да удължи визуално краката и да скрие други недостатъци на фигурата. С помощта на правилно подбраните дрехи всеки може прикрие своите недостатъци.

 

 През изминалите години дизайнерите обръщаха внимание предимно на слабото тяло, но днес все повече от тях се насочват към мода за по-пълните дами. Очертава се пролетно-летния сезон да бъде благоприятен за „нестандартните“ тела, тъй  като тенденциите включват свободни и удобни кройки, буфан ръкави, драперии и още много други приятни изненади. Нека да видим част от тях:

             .

 Палта

 Палтата за пролетта за предимно дълги и свободни, с подкъсени ръкави и необичайни цветове. Разбира се, остава си тенденцията овърсайз. Ако фигурата ви позволява да се съсредоточите върху кръста си, можете да използвате възможността да комбинирате всички тези решения в едно невероятно харизматично палто. Но изберете модел, чийто колан няма голям обем над ханша. По този начин талията ви ще изглежда по-тънка.

 

Блузи

 При дамските блузи е фокусирано основно върху ръкавите. Колкото по-изразени са буфан ръкавите, толкова по-крехък изглежда силуета.

 

Ризи

 Строгите мъжки ризи сега са заменени с по-нежни и женствени от шифон и органза, в светли пастелни нюанси.

 

Жилетки

 Актуалните жилетки са коренно различни от класическите и тази година се отличават с отрязани линии и необичайни материи.

 

Панталони

 На почит са класическите черни и светли панталони, които отиват на всяка фигура.