Абонирай се

Маратонки с палто е новата модна линия

Публикувано от admin 09.11.2015 0 Коментар(а)

 Ако сте почитателки на високите токчета, може би ще останете разочаровани от последната модна тенденция, която завладя световните модни столици. Високите и елегантни обувки сега са заменени с ниски и спортни и ще бъдат актуални през следващите няколко месеца. И не само това. Ще се носят маратонки с елегантни и стилни палта.

 

 На пръв поглед може да ви се струва необичайно, но визията е едновременно изключително сладка, атрактивна, дори екстравагантна и невероятно стилна, а още повече, което е най-важното -  удобна. За повече разкош тя може да се допълни с огромен шал.

 

 Със сигурност ще харесате този нов тренд поради много причини, но основната от тях е неговата практичност. Какво по-удобно от това да бързате за някъде и вместо да го правите с трудните и неудобни високи токове, ще ходите по-бързо и по-лесно с маратонки?

 

 С маратонки краката определено не се изморяват, тъй като не е необходимо да полагате никакви усилия да пазите равновесие. Комфортните и равни подметки гарантират комфорт по всяко време.

 

 Не е необходимо маратонките ви да си отиват с палтото по цвят, даже напротив. Колкото по-голям е контрастът между тях, толкова сте по-фешън. Така например палто в кафяв цвят се комбинира перфектно с бели, лилави, сини или червени маратонки.

 

 Разбира се, не е задължително да носите само маратонки, но все пак трябва да знаете, че сега те са основната тенденция, която допълва дамското палто. За да бъдете в крак с модния тренд, може да изберете и актуални кожени кецове. Според модните стилисти, задължително условие е обувките да бъдат маркови, но всичко друго остава въпрос на лични предпочитания.

 

 Уличната мода винаги е давала абсолютна свобода в личния избор на дрехи. Това означава, че можете да избирате по-дълги или по-къси дънки, панталони, клинове, рокли или поли, с които да носите спортните обувки и палтото. Няма никакви ограничения.