Абонирай се

Магията на сексапилното бельо

Публикувано от gabi 11.05.2022 0 Коментар(а)

Всяка жена трябва да се чувства уверена, очарователна, уникална и изискана, когато носи секси бельо. То прави женското тяло красиво и привлекателно, като подчертава извивките и прикрива несъвършенствата.

 

Има дълбока връзка между дамското бельо и настроението на жените. Доброто бельо повишава сексуалното излъчване и женската увереност. Привлекателното облекло е незаменим елемент в гардероба на всяка дама.

 

За някои дами комплектът еротично бельо е задължителен

 

Дамското бельо подчертава физическия контур на тялото и разкрива фигурата, като същевременно прикрива интимните части на тялото. Секси бельото е задължително за всяка жена. Някои дами трудно променят стила си, но понякога могат да бъдат приятно изненадани. Има случаи, в които един сутиен с повдигащ ефект, комбиниран с дантелени бикини може да преобърне хода на вечерта.

 

Носенето на секси дамско бельо под прекрасна вечерна рокля или друг вид официален тоалет може да предложи загадъчност, която кара жените да се чувстват по-красиви и изискани. Да не забравяме какво може да направи секси бельо на един мъж. Мъжете лесно се увличат от това, което виждат. Представете си какво ще се случи, когато един мъж види красивата си половинка облечена в съблазнително бельо, което подчертава разкошната и фигура.

 

Дори и най-срамежливата жена, която трудно би облякла предизвикателно облекло, може да се превърне в игрива флиртуваща тигрица, ако носи секси бельо и чифт високи токчета. Ако една дама има съмнения относно способността си да съблазнява мъже, тя винаги трябва да помни, че първо трябва да ги впечатли визуално. Обикновена нощница или пижама няма да доведат така лесно до търсения ефект.

 

Перфектната визия на бюста зависи от размера на сутиена

 

Има няколко начина да узнаете точния размер сутиен за вашия бюст. Най-простият е принципа проба-грешка. Проблемът е, че така може да изгубите много време и средства в закупуване на некомфортно бельо, докато най-после уцелите мерките. Някои хора разчитат на различни методи за измерване в интернет, но всъщност най-ефикасният е бра-фитинг консултацията. Когато се доверите на професионалисти, всичко се случва бързо и ефективно. Само няколко минути са необходими на опитния консултант и той ще ви предложи вариация от комфортни сутиени за вас. Тоалетът също има отношение към бельото. Сутиенът не трябва да се отличава цветово и да прозира през дрехите, както и се очертава под тях.

 

Обърнете специално внимание на бикините

 

Те са съществена част от дамското бельо и са няколко вида: бикини, прашки, слип и бразилиана. Има няколко класически модела, като най-популярните са тези, които покриват цялото ви дупе. През последните десетилетия прашките, състоящи се от два триъгълника или ивици, стават все по-популярни, що се отнася до еротично бельо.

 

Чудесен аксесоар към вашето секси бельо могат да бъдат жартиерите. Те имат свойството да издължават визуално краката. Бижутата и хубавият парфюм са задължителни, но не прекалявайте с тях.