Абонирай се

Да бъдем красиви и през зимата

Публикувано от admin 03.11.2015 0 Коментар(а)

 Зимата е сезон, в който обличаме най-много дрехи. Често студът ни кара да навличаме блуза върху блуза и вместо да покажем плът и да изглеждаме фини и секси, ние буквално се пакетираме. Но всъщност, дори през зимата можем да бъдем модерни, красиви и привлекателни, стига да акцентираме по-добре върху типичните зимни дрехи и аксесоари. Дори един плетен пуловер може да ни направи да изглеждаме секси.

 

 Дебелите вълнени пуловери са топли и красиви. Има ги в най-разнообразни модели. Едни от най-красивите са с едри плетка и лъскави нишки. Комбинацията от дълъг пуловер, клин и високи ботуши наистина е чудесна.

 

 Зимните аксесоари са изключително важни за привлекателната визия. Зимата е идеалният сезон, в който можем да носим топли ръкавици, които не само ще допълнят тоалета ни, но и ще предпазят ръцете ни от студа. Трябва само да изберем този чифт, който да пасва на стила ни- кожени или плетени ръкавици, с пухчета, с пръсти или без- изборът е голям. Шалът е другият незаменим зимен аксесоар. Добре е да имаме няколко различни модела, с които да разнообразяваме. Можем да изберете по-дебел за всекидневието, по-тънък за по-специлани случаи, по-широк или по-тесен шал, по-дълъг или по-къс, всичко зависи от предпочитанията ни.

 

 Шапката е другият важен елемент от зимното облекло, който преобразява всяка визия. Пазарът предлагат голямо разнообразие от модели, подходящи за всякакви стилове: шапки са с периферии за палта; кожени шапки с козирки за дъждовно време; шапки с наушници или плетени, с пухче или без- всички те са актуални и подходящи за студените зимни дни. Друг интересен аксесоар са наушниците, които отлично  се допълват с както с якета, така и с палта.

 

 Високи ботуши- без тях не можем. Колкото и да харесваме обувки, с тях няма да ни бъде топло, затова трябва да заложим на сигурното. Най-подходящи за студените мокри и зимни дни са ботушите с височина до коляното. Велур или кожа, няма значение, по-важното е да бъдат с удобна и здрава подметка, за да ни бъде топло и комфортно.