Абонирай се

Комфортно облекло за всяка зодия

Публикувано от admin 17.12.2015 0 Коментар(а)

Избирайки тоалет в съответствие със зодията, човек се чувства комфортно и хармонично. Така той съзнателно може да усъвършенства качествата си. Все пак не бива да забравяме, че всеки един от нас е неповторима и уникална личност и еднакви хора не съществуват. Но въпреки това е добре да се вслушате в астрологичните препоръки и анализи.

 

Овен

 Жената овен се чувства превъзходно, когато околните й се възхищават. Нейният стил е закачлив и ексцентричен. Тя не обича ограниченията, затова й отиват по-свободни дрехи.

 

Телец
Дамата Телец има отличен вкус. Тя харесва скъпите и качествени дрехи от естествени материи - вълна, памук, коприна.. Нейният стил трябва да подчертава женствеността й.
Заложете на дълги рокли, обувки с високи токчета и всякакви шапки. Избягвайте дрехи с множество дребни детайли и акцентирайте само върху един елемент.

 

Близнаци
Гардеробът на дамата Близнаци е разнообразен. Тя се облича според настроението. Вашето облекло оказва влияние върху поведението ви. Заложете на свободни кройки и леки полупрозрачни материи, с които ще се чувствате винаги страхотно.

 

Рак
Жената Рак предпочита предпочита удобно и уютното облекло. За вас дрехата е психологично средство за защита от различни влияния. Избирайте дрехи с детайли, които да подчертаят вашата нежност, женственост и чувствителност, каквито са дългите поли и рокли.

 

Лъв
Тя си пада по разкоша. Дори домашните й дрехи са изискани и качествени. Държи на безупречния си външен вид. Най-много й подхожда класически костюм. Вашият стил трябва да подчертава независимостта и благородството ви.  

 

Дева
Девата винаги се отличава с безупречния си вид. Тя премисля тоалета си и до най-дребните детайли. Винаги впечатлява със своята рационалност. Избира дрехите си от необходимост и никога не купува излишно. Вашият стил не трябва да включва дрехи с излишни детайли. По-скоро трябва да наблегнете на допълнителните аксесоари .– обувки, чанта, шапка, шал..

 

Везни
Дамите от този знак са изискани и изтънчени. Везните изглеждат привлекателно по всяко време. Те не обичат да носят дълго едно и също, затова не рядко си купуват нови дрехи. Най-много им отиват панталони и делови костюми. Но също така изглеждат добре и с рокли и дантела.

 

Скорпион
Жената Скорпион е магнетична. Тя изглеждат ослепително в бански костюм или бельо, затова обръща голямо внимание на тази част от облеклото. Най-много им подхождат скини дънки, полупрозрачни блузи и трикотажни дрехи.

 

Стрелец
Тя е жизнерадостна и обича пътешествията. На нея й отива спортно-елегантно облекло, тъй като е подходящо за пътуване. Но не бива да пренебрегват деловите костюми с панталон.

 

Козирог
Те не са претенциозни и имат простичък и семпъл вкус. Харесват практичното. Най-добре изглеждат в блузи с права кройка, прави поли, изчистени пуловери и строги тъмни костюми. Подходящите обувки са устойчиви, със среден ток.

Водолей
Жените Водолей си падат по екстравагантното. Затова в стилът им няма никакви ограничения. Те изглеждат еднакво добре във всякакви дрехи. Те винаги са с една крачна пред модните тенденции и поразяват с оригиналност. Просто продължавайте в същия дух.

 

Риби
Нежни и загадъчни, романтични и състрадателни – такива са жените от зодия Риби. Тези си качества най-добре могат да изразят с удобни, меки и топли дрехи, които не стягат тялото. Ще се чувствате много по-добре в дантелени и феерични дрехи отколкото в делови костюми.