Абонирай се

С какво да комбинирате дългата зимна жилетка?

Публикувано от admin 11.12.2015 0 Коментар(а)

 Едни от големите модни хитове е голямата плетена жилетка, с която при по-меко време можете съвсем спокойно да замените палтото и якето. Топлата вълна понякога може да ви стопли много по-добре от изкуствената материя. За онези от вас, които все още не са се сдобили с тази модна дреха, защото не знаете на какво да я носите, сме подготвили полезни съвети.

 

С дънки

 Дългата жилетка перфектно се съчетава с дънки. Каквато и блуза да сложите, ще създадете спортно – елегантен вид с нотка романтика. Освен това съчетанието между плетиво и деним е класическо, така че по този начин облечени можете да отидете на всякъде.

 

С мини пола      

 Ако искате да постигнете по-оригинална визия, заложете на мини пола, а жилетката да бъде колкото се може по-дълга. По този начин ще получите контраст в дължините. Но за да не изглежда визията много претрупана, подберете внимателно цветовете. Добре е да заложите на един нюанс, за да не отклонявате вниманието от по-важния акцент в облеклото – различните дължини.

 

С високи токове

 Комбинацията от дълга плетена жилетка с обувки на висок ток е изключително оригинална, екстравагантна и същевременно семпла. Можете да експериментирате и вместо традиционните ботуши, да заложите на обувки с тънко токче. Нагоре облечете краката в скини дънки за повече шик.

 

С пола или панталон с висока талия

 Независимо дали ще предпочете дънки или панталон, къси панталонки или пола, изберете ги с висока талия. Комбинирайте с дълга жилетка и ще видите тя подчертава идеално извивките на тялото ви. За повече стил и елегантност заложете на черен панталон с ръб и блуза в неутрален цвят.