Абонирай се

Комбинации, които винаги ще са на мода

Публикувано от admin 18.09.2017 0 Коментар(а)

За дните, когато просто  не ви се мисли какво да облечете, както и за моментите, в които ви липсва въображение за интересно съчетание, сме ви приготвили няколко класически комбинации, които никога няма да излезнат от мода. Вижте ги и не се колебайте да пробвате всяко едно от тях, защото то ще е винаги актуално:

 

Пуловер с бяла риза и офис панталон

За по-съвременна визия, заложете на оувърсайз дамски пуловер, а панталонът спокойно може да е с широки крачоли. Когато последният обаче излезе от мода, бихте могли да се върнете към панталона в скини вариант.

 

Блуза райе с пола тип молив

Дори да не обичате черно-бялата комбинация, съчетанието е валидно и в по-нестандартен вариант. Например, изберете си блуза с червено и синьо райе, която да комбинирате с оригинална вталена пола в алено. Завършете с колан в кобалтов оттенък.

 

Тишърт, скъсани дънки и любимото рокерско яке

Няма по-любима младежка комбинация от коженото яке в черно с тениската на любима марка или с оригинален принт. Естествено, тази идея е немислима без накъсаните дънки в светъл цвят или с големи дупки и мастилено син наситен оттенък. За обувките имате пълната свобода на избор, защото подходящи ще са както токчета, така и кецове в бяло.

 

Офис риза, клъч чанта и скини панталон

Ако ще ходите на работа, заложете на стандартна риза с нестандартен втален панталон и интересна чана тип портмоне. За да разчупите тази визия, можете да изберете чанта, която да се откроява на фона на класическите и неутрални цветове на дрехите, а също така и да разнообразите с оригинална шапка, ръкавици или бижута в етно, бохо стил или от Викторианската епоха с много камъни и орнаменти.