Абонирай се

Кои дрехи ни правят слаби?

Публикувано от admin 12.10.2015 0 Коментар(а)

Всяка жена иска да изглежда красива, стройна и слаба. Всяка втора спазва някаква диета или режим на хранене. Но всички знаем колко дълъг и мъчителен процес е отслабването, като прибавим и многобройните физически упражнения. А понякога ни не се налага да свалим за отрицателно време поради някое специално събитие, но това просто е невъзможно. За щастие обаче, има и други начини, които могат да ни направят да изглеждаме по-вталени. Това не е фотошоп, а начин на обличане. Ето няколко трика, които да ви помогнат да скриете излишните килца.

 

 Ако искате да изглеждате стройни, заложете на класически дрехи. Те играят много голяма роля. Кройките им са семпли и прости, доста изчистени, без излишни допълнителни елементи като копчета, джобчета, мъниста и други, които само придават ненужен обем. И колкото са по-изчистени са тези дрехи, толкова са по-стилни и толкова повече класа придават на особата, която ги носи.

 

 От голямо значение е цветът на самите дрехи. Ако искате фигурата ви да изглежда по-слаба, заложете само на една цветова гама. Изберете този цвят, който харесвате най-много и който най-добре ви подхожда. Разбира се, винаги можете да съчетаете, но е добре да не използвате повече от два цвята.

 

 Дрехите в тъмни цветове са едни от най-подходящите, с които можете да прикриете излишните килца. Наблягайте на олекотени материи, които няма да утежняват силуета ви.

 

 Въпреки, че в момента са актуални хоризонталните райета, по-добре ги заменете с вертикални. Първите ще ви направят да изглеждате по-широка, докато вторите ще удължат силуета ви.

 

 Дамските костюми създават невероятна илюзия. Те визуално свалят с няколко килограма от теглото. Заложете на костюм в тъмно син цвят и ще видите колко по-различно може да изглеждате.

 

 Избирайте сака, чиито кройки съответстват на линията на фигурата ви, а не по-свободни. Първите вталяват, а свободните имат обратен ефект.

 Същото важи и за палтата. Заложете на вталено дамско палто, съчетайте с актуални боти или ботуши и бъдете красиви и елегантни.