Абонирай се

Мода – кои цветове подхождат на брюнетки

Публикувано от admin 09.02.2016 0 Коментар(а)

 Тъмнокосите жени винаги са представлявали интерес за мъжете. В тях има нещо мистично и повечето хора ги свързват с екзотика и страст. А ако косата е дълга и буйна, комбинацията е неустоима.

 

 Въпреки че това се подразбира, има цветове, които могат да подчертаят цвета на косата, да я накарат да изпъкне, без да бъде натрапчива. Смятаме да споделим с вас кои са те в следващите редове.

 

 Косата на тъмнокосите дами може да бъде кестенява с червеникави или златисти отблясъци или пък със студен под-тон.

 

 За да се уверите точно какъв тип е вашата, застанете на пряка слънчева светлина и погледнете всички нюанси, които ще се появят във вашата коса.

 

 Брюнетки с топъл под-тон

 Както казахме, ако косата ви искри в червеникави, медни и дори златисти отблясъци.

 Подходящи са – оранжево, тъмно тюркоазено, маслиненозелено, патладжанено, карамелен, кестен и каки. Бялото и черното е добре да се комбинират със златисти или бронзови аксесоари.

 Неподходящи са – всички цветове със син под-тон. Такива са повечето пастелни цветове. Не посягайте към наситено червеното, както и бледо жълто и лилаво. Сивото също не е добър избор, тъй като ще обезличи топлината в кестенявата коса.

 

 Брюнетки със студен под-тон на цвета

 Подходящи са – цветове със синкав оттенък. Удачен избор, подчертаващ тъмнината на косата са студено синьото, бледолилавото, смарагдово зелен, както и всички неонови цветове. Още подходящи цветове са бежово със сив под-тон, тъмнокафяво и морско синьо.

 Черното и бялото също са удачен избор, но само ако добавите блясък и сребрист оттенък. Това може да се постигне с подходящите аксесоари.

 Неподходящи са – червено с оранжев под-тон, горчица, сиво-синьо, жълто-зелено, камуфлажните цветове, маслинено, каки и други.

 

 Както виждате, правилно подбраният цвят, и дори под-тон, може да направи гривата ви да изглежда прекрасно, блестяща и с наситен цвят. Да изглеждате добре никога няма да излезе от мода.