Абонирай се

Кои бански ще са актуални през този сезон?

Публикувано от admin 22.05.2019 0 Коментар(а)

Ето го лятото, чука на вратата! Колкото и да не ни се вярва гледайки намръщеното време навън, то слънчевите дни са по-близо отколкото си мислим. А какво свързваме с лято и слънце? Разбира се плажовете и морето, за които мечтаем цяла зима и скътаваме по някоя стотинка настрани. Следва логичният въпрос: А с какви бански ще бъда на плажа?

 

Освен че си планирала отпуската е добре да помислиш и за банския! Все пак искаш да си неотразима и привлекателна разхождайки се по горещия пясък.

 

Нека видим кои са актуалните трендове тази година.

 

Ако харесвате бански и плажни облекла, които са с къдрави форми - няма да сгрешите ако се появите на плажа с такъв модел. Определено ще сте актуални и в крак с модните тенденции.

 

 

Можете да заложите на бански със свежи принтове. Те не излизат от мода. Животински принтове и ярки цветове - идеално! Цветните и шарени бански носят настроение и казват - Аз съм човек, който обича да живее и да се забавлява!

 

 

През това лято можете да усетите и лек ретро полъх, тъй като долнищата с висока талия се завръщат! Е не на всеки ще допадне такъв модел, но това е било тотален хит през 70-те години, а защо не и днес.

 

 

Всяко едно ново нещо е добре забравено старо. Неоновите цветове се завръщат като модна тенденция при банските. Те са ярки, атрактивни и електрикови. Искате да сте забележими на плажа? Значи това е вашия избор! Определено ще съберете погледите, в комплект с перфектния тен, който сте запланували.

 

 

Ако не харесвате ярките цветове, а обичате класическите модели, просто изберете такъв. Не винаги е удачно човек да се облича според модните тенденции. По-важното е да се чувства добре и зареден със слънчево настроение на плажа. Нали всъщност затова отиваме там, близо до сините вълни и страхотния морски бриз.

 

Ако все още не сте избрали бански, посетете сайта на онлайн бутик SugarBae и харесайте своя модел. Готова ли си за лятото?