Абонирай се

Код жълто или как да го приложим в модния си имидж?

Публикувано от admin 30.03.2016 0 Коментар(а)

Според модните експерти, дизайнери и блогъри в интернет, пролетта и лятото ще бъдат белязани от жълтия цвят в модата. Стана ясно, че много от най-нашумелите модни марки дори са го приобщили като основен цвят в своите колекции. Е, да си купуваш готови маркови дрехи и сетове от тях може и да е лесно, но ние ще трябва да се справяме по-практично и евтино с тази задача, нали така? В тази връзка решихме да ви представим няколко оригинални начина за вмъкване на жълтия цвят във вашия моден имидж през топлия сезон от 2016 година. Ето ги и тях:

 

Жълти аксесоари

Ако просто не можете да се възприемете с жълта рокля или жълт панталон, забравете за идеята да се мъчите. Когато един човек не се чувства добре в дрехите, които носи, те не му седят добре, колкото и да са красиви и качествени. Забравете за жълтите дрехи и наблегнете на неутрални цветове, за да комбинирате към тях интересни аксесоари в жълто – бижута, чанта, шал, шапка и дори слънчеви очила.

 

Жълта рокля – за навсякъде!

Не че трябва да ходите с една и съща жълта рокля, а каквато и жълта рокля да си вземете няма да съжалявате или да сбъркате. Еднакво оригинално би било да си купите семпла офис рокля в лимонено или жълта слънчева ефирна рокля за плажа. Официалните рокли в жълто могат да преливат в златисто, което си е класика и изтънчен стил, на който ако заложите, определено, ще избиете рибата!

 

Жълта блуза с...?

С каквото се сетите! Жълтото е дружелюбен цвят, който пасва на всичко – от сива пола с разкроена форма до черен панталон тип цигара. Но с това съвсем не свършват опциите ви. Можете спокойно да заложите и на жълта риза с черни къси панталонки за разходка, както и с жълто бюстие и бяла пола с висока талия за вечерно събиране с приятели!