Абонирай се

Класическите тоалети, които никога няма да излязат от мода

Публикувано от admin 22.01.2016 0 Коментар(а)

 Някои хора смятат, че за да бъдат стилни трябва да следват сляпо модните тенденции за сезона. Това невинаги дава желания резултат. В повечето случаи е непосилно за бюджета, а понякога дори с комичен завършек.

 

 За да не се превърне в бедствие вашия гардероб, вижте класическите модели, които никога няма да излязат от мода.

 

 Започваме, разбира се, с малката черна рокля. Колко малка ще бъде, зависи от вас, но задължително е да бъде черна. Препоръчваме модел, който стига коляното или малко над него, за да си гарантирате комфорт при носене. Деколтето трябва да бъде изчистено, а формата да се съобрази с фигурата. Ако искате да прикриете ръцете си, няма нужда да се спирате на разголен модел, купете си рокля с ¾, 7/8 или дълъг ръкав.

 

 Следващата класическа дреха, която е добре да присъства в гардероба ви е бялата риза. Тя може да се съчетава перфектно с абсолютно всичко – черен прав панталон, пола, дънки, къси панталонки…

 Благодарение на бялата риза може да превърнете дрехата си от строго делова в абсолютно неглиже – просто сменете панталона с дънки и сте готови.

 

 Жилетката от кашмир е следващото ни предложение за неостаряваща дреха. Тя ще бъде на мода винаги, затова няма проблем периодично да си купувате още от тях. Освен, че са стилни, те са и невероятно удобни и меки.

 Кашмирената жилетка с права кройка, с копчета отпред, а колко вталена да бъде, избирате вие.

 

 Палтото в стил Одри Хепбърн винаги ще бъде на мода. Затова не се колебайте да се снабдите с едно, то се съчетава перфектно както с дънки, така и с права строга пола.

 Моделът може да бъде намерен в различни цветове, но класическият модел е с два реда копчета и дължина над коляното.

 

 

Източник:  http://weeksurvey.com/