Абонирай се

Какво ненавиждат жените в мъжкото облекло?

Публикувано от admin 22.12.2015 0 Коментар(а)

Твърди се, че мъжете оценяват по външния вид повече отколкото жените. Но колкото и да са важни качествата в един човек, нежните половинки също не пренебрегват външния вид на обекта на техните желания.

 

 Дамите, както и господата, преценяват визията и цялостното излъчване на противоположния пол много преди да се е стигнало да какъвто и да е разговор.

 

 Така че, мъже, ако искате да се харесате на някоя мацка, трябва да знаете какво ненавиждат жените в мъжкото облекло.

Слогани

 Всички блузи, панталони, шапки с картинки и надписи са много сладки, но само когато са витрината в магазина. В случай, че решите да облечете нещо от рода на обществено място или на бар, не очаквайте положителни резултати.

 

Бляскави елементи

 Стойте далече от тениски с блестящи принтове, големи лъскави аксесоари и изобщо всичко, което блести. Жените харесват тези неща, но само ако те ги носят. Така че, много е вероятно да създадете впечатление за безвкусен стил, отколкото за оригиналност.

 

Цветни карирани костюми

 Има огромна разлика между това да носите само карирана риза и да бъдете облечени от горе до долу в подобен принт. Рискувате да получите комплименти от някои мъж, а не от жена.

 

Елеци

 Носете ги само, ако се налага да сте с такъв костюм за някое изискано събитие, в противен случай никак няма да изглеждате стилни.