Абонирай се

Какво можем да научим от италианките за модата?

Публикувано от admin 28.03.2016 0 Коментар(а)

Точно както е при парижанките, италинските жени си имат особен афинитет към модата. Те са впрягани за едни от най-стилните дами в света и затова е съвсем уместно да обърнем поглед към тях, та да имаме и възможността да научим нещичко за облеклото и начина на обличане. В днешната ни статия ще разберете какво можете да научите от италианките за модата. Вижте по-подробно по-долу…

 

Качествената дреха е в пъти по-ценна от десетки некачествени

Изобщо, ама изобщо не е нужно гардеробът ви да е пълен, за да сте винаги атрактивни и впечатляващи. По-добре е да имате само две блузи или две ризи, но да са качествени и достатъчно стилни, за да могат да се съчетават с други дрехи, да стоят добре на тялото ви и да носят усещане за респект, за непоправим индивидуален стил.

 

Роклята може да се носи навсякъде!

Италианките никога не са били срамежливи жени и затова те твърдят, че с рокля можете да се появите навсякъде и винаги ще създавате едно и също впечатление – очарование и харизма около себе си. В тази връзка, ако се чудите дали да си купите още един панталон, или рокля, категорично заложете на роклята. Тя никога няма да ви е излишна и дори да седи с месеци, без да е обличана, винаги ще се намери повод, в който да се появите с нея и да плените околните.

 

Аксесоарите са еднакво важни, колкото са и дрехите

За какво са ви нужни толкова много чифтове дънки, след като нямате дори и един шал в гардероба? И мислите ли, че с множеството си блузи ще компенсирате липсата на подходяща чанта за всеки един чифт от вашите обувки? Аксесоарите допълват дрехата, но за италианката те са част от нея, те са нейният живец!