Абонирай се

Какво казва за теб любимият ти цвят на дрехите?

Публикувано от admin 26.11.2015 0 Коментар(а)

Лилавият цвят е олицетворение на нестандартното

 Изборът на цвят при облеклото може да каже много на околните за вас. Вижте какъв човек сте според вашия любими тонове:



Червен цвят

 Всички знаем, че той е символ на страстта. Червеното ускорява дишането и пулса, повишава кръвното налягане. Ако е любимият ви цвят за дрехи или обувки, значи сте целенасочен човек, но често ставате агресивен.  Не се страхувате да експериментирате, при това не само в света на модата. Вие имате силна воля и винаги постигате целта си.

 

Оранжев цвят

 Той се асоциира с радост и топлина. Ако е вашият предпочитан в гардероба ви цвят, несъмнено сте много позитивни, търсите и дарявате вдъхновение. Почти никога не изпадате в депресия, тъй като любимият ви цвят оказва антидепресантно въздействие върху вас.

 

Син цвят

 На пръв поглед изглеждате прекалено сериозен, но и много спокоен. Много трудно допускате някой до себе си, както и много трудно можете да се доверите на някого. Но въпреки това, вие сте изключително балансирани и сте достойни за лидери.

 

 Бял цвят

 Факт е, че този цвят се свърза с чистотата. Бялото се асоциира с абсолютната свобода от всякакви препятствия и свободата за възможностите. Ако това е вашият цвят, вие сте невероятна личност. За вас граници не съществуват и гледате само напред.



Лилав цвят

 Лилавият цвят се комбинация от червено и синьо. Единият символизира страстна природа, а другия – спокойствие и вътрешен мир. Лилавият цвят е олицетворение на нестандартното. И ако вашият изборът на дрехи е свързан с лилавия цвят, то вие сте истински чаровници и винаги се стремите да впечатлявате.