Абонирай се

Какви дрехи да носи ниската жена?

Публикувано от admin 02.04.2016 0 Коментар(а)

 Много дами, които са по-ниски на ръст, изпитват силни комплекси и чувство за малоценност. За съжаление, те мислят, че трябва да се откажат от повечето видове дрехи и кройки. Обратно, друга част от по-ниските жени смятат, че могат да се обличат, както си поискат. С това обаче те се правят още по-ниски, а и фигурата им не изпъква кой знае колко много. Днес, сме решили да помогнем на тези жени – не че имат някакъв сериозен проблем за разрешаване – да подбират максимално добре своите дрехи според фигурата си. Ето какви дрехи да носи ниската жена според модните експерти:

 

Дрехи с висока талия

Противно на мнението на много жени – в това число и на по-нисичките – не ниската, а високата талия издължава тялото. Затова и вие, скъпи миньончета, е по-добре да заложите на рокля с висока талия, пола, която се пристяга не в кръста или корема, а по-нагоре, както и панталони, в които можете да вкарате елегантна риза или спортна блуза.

 

Къси рокли

Най-добре е жените с нисък ръст да забравят за дългите рокли. Наистина, те са много елегантни и привлекателни, но фигурата ви просто не е за тях. Заложете на късите рокли – естествено, не прекалено къси, ако това ви смущава или дрескодът не го позволява – но коляното задължително трябва да се вижда.

 

Семпли аксесоари

Масивните аксесоари само ще ви направят да изглеждате по-ниски. Освен това, ефектът, който ще създадете няма да е особено ефикасен – сякаш ще се движи едно тяло с аксесоари, а не елегантно и изискано телце, каквото е на всяко миньонче. Нещо повече – не забравяйте, че семплите аксесоари в много случаи са по-удачни. Висшата мода не познава кича, а и по-изисканите бижута, шапки и шалове ви придават особено нежен и женствен вид. Последно, но не по важност обмислете и носене на дълги ръкавици, с които да се създаде илюзия за по-издължена горна част на тялото.