Абонирай се

Парти в стила на 90-те: Какви дрехи да изберете?

Публикувано от admin 05.02.2016 0 Коментар(а)

 Парти с костюми – това е страхотна идея за прекарване на времето. В Пиратски, бляскав, викториански или индийски стил – има наистина много варианти между, които да изберете. Обаче партита в стила на определени години е много по – подходящо. Причината? Дрехи, който са били ултра модерни през 90-те години може и да са останали в гардероба ви без вече да ги ползвате и именно поради това няма начин да има проблем нещо подходящо.

 

 Като за начало е хубаво да се запознаете с тенденциите на модата през 90-те години. На първо място това е свободата. След пълната прилика в обличането поради бедността на асортиментите в магазините и от наложената партийна линия действително се налага свободата като мода тогава. И тези тенденции бяха възприети напълно буквално.

 

 Модните дизайнери през тези години единодушно приеха злоупотребата с цветовете, нюансите на светлината, формите и атрибутите като нещо нормално. Всичко това продължава до така наречения „лош вкус“. Но за такова парти да облечете дрехи в такъв стил, които в момента могат да накарат околните да ви мислят за луд са напълно уместни.

 

 И така дрехата характерна на епохата на 90-те се отличава с максимална яркост. Това означава блестяща отгоре, широка или мини-пола със застъпващи се части набран тип. Подходящи цветове са например ярко жълто за полата и блестящо виолетово за клинът ви. Тези от вас, които с трудност могат да понесат такова буйство на цветовете – може да харесате варианти със сако с внушителни подплънки на раменете, джинси или панталони-банани или защо не и спортен костюм?

 

 Относно аксесоарите. Бижутата трябва да са задължително големи и бляскави. Дебелите, ярки гривни и блестящите пластмасови клипси и други подобни.

 

 Относно прическите. Не е нужно да търсите прически в стил 90-те. Достатъчно е всичко, което расте върху вашата глава да изглежда пищно и ярко.

 

 Не забравяйте и грима. Тенденциите следват израза на Мечо Пух „Колкото повече-толкова повече“. Гъстият виолетово – розов руж, силно подчертаване на веждите а миглите с пет слоя туш докато достигнете ефекта крачета на паяк и очи изключително подчертани с молив. Довършете образа с розово или мъртвешки лилаво с перлени отенъци червило. Това е. Вече сте облечени и готови смело да се отправите към партито на светлите 90- се.