Абонирай се

Какви дамски дрехи ще са модерни това лято?

Публикувано от admin 27.04.2016 0 Коментар(а)

Лятото е вече тук и сигурно всяка дама усилено си мисли как да поднови гардероба си, кое модно предаване да изгледа или от коя светска дама да се поучи, за да се информира за последните актуални тенденции. Хубавата новина е, че няма нужда да си губите времето с такива дейности. Ние ще ви разкажем за всички модни трендове, към които да се придържате през лятото. А и освен това, имаме още една добра новина – лято 2016 година ще бъде не само горещо и интригуващо, но и много цветно, интересно и ексцентрично, имайки на предвид какви предложения за дамите са приготвили модните дизайнери. Ето и част от тях:

 

 Презрамки – навсякъде, по всяко време

 Не става въпрос да обличате сутиена си с такива дрехи, че той да се подава, става въпрос за самите дамски дрехи. Те ще са с много презрамки, интересни премятания на различни декоративни елементи в областта на шията и раменете. Наред с това, тук можем да посочим един сходен моден тренд, а именно трендът на отрязаните ръкави. Раменете остават голи и си припомняме с усмивка за 90-те години с тази тенденция.

 

 Ефирни рокли с флорални мотиви

 Тази тенденция се появи преди две години, но под формата на пролетен актуален тренд. Сега я виждаме в нова светлина за лятото – още по-ефирна, по-женствена и в нередки случаи дори по-ексцентрична. Хубаво е да обмислите няколко чифта блузи в този акцент, а също така и да изнамерите някоя вечерна рокля, която да пасва на тази тенденция.

 

 Гащеризонът – истински хит на лятото

 Гащеризонът е страхотно спортно облекло за дамите, които предпочитат да имат по-активен начин на живот и възнамеряват да прекарат лятото по екскурзии, интересни ваканции и най-вече пътувания. Но ако си мислите, че гащеризонът може да е само спортен, лъжете се. Има доста интересни и изискани предложения в тази област  - включително и изработени от коприна, сатен и всякакви подобни ефирни материи.