Абонирай се

Какви цветове подхождат с оранжеви дрехи?

Публикувано от admin 08.01.2018 0 Коментар(а)

„Оранжевото е цвят на освобождение от скуката, от ежедневното напрежение и от вътрешната несигурност. За да носите "код оранжево" трябва да бъдете наистина свободни - да бъдете себе си.” - Франк Оушън.

 

Този ярък цвят символизира топлината, енергията, щастието и много други. Но най-важното е, че изглежда изключително младежки и стилно. Време е да накарате минувачите по улицата да обърнат главите си след вас, когато създадете вашия нов аутфит с оранжево. Ето няколко предложения:

 

Идея # 1: Бели и ярки с оранжево и бяло. Тази комбинация изглежда страхотно, тъй като бялото е цвят, който умее да балансира, тъй като е светъл нюанс. Независимо дали става дума за рокля, пола, панталон или каквото и да било друго, оранжевото и бялото изглеждат страхотно заедно.

 

Идея # 2: Стилни и елегантни с оранжево и сиво или бежово. В случай, че не ви харесва да получавате прекалено много внимание от околните, може да изразите вашият стил с оранжево и по-блед, неутрален нюанс. Сдвоете оранжево с бежово или сиво и така ще получите страхотен ефект.

 

Идея # 3: Ярък колаж от оранжево и други ярки цветове. Опитайте се да съчетаете оранжевото с други колоритни цветове, така че все пак да не изглеждате като дъга. Синьото или зеленото допълват оранжевия спектър от нюанси наистина добре. Един голям нюанс на жълто (не прекалено ярък моля) работи много добре. А розовата и оранжевата комбинация са толкова свежи и различни!

Официални или случайни ... Оранжеви скали

 

Идея # 4: Монохромен аутфит само в оранжево. Защо да съчетавате оранжево с други цветове, когато можете да заложите напълно на него? Монохронмната оранжева рокля в оранжеви нюанси изглежда абсолютно страхотно. Можете също да сдвоите различни нюанси на портокал, когато конструирате облеклото – блуза и пола, блуза и панталон, блуза и къси панталонки за ефирен ефект!