Абонирай се

Как по-лесно да намерите стила си?

Публикувано от admin 27.11.2015 0 Коментар(а)

 Често ми се случва приятелки да ме питат въпросът как да открият стил си. Ако и вие искате да разберете кое най-много ви подхожда как да изглеждате по-добре, следващите стъпки ще ви помогнат да разберете:

 

 1.Винаги търсете честно мнение от близките си относно външния ви вид. Човек не може да се погледне отстрани, но само така ще разбере кое точно му отива и кое не.

 

 Приемете формата на тялото си каквато е, за да приемете факта за начина, по който изглеждате, а не как вие бихте искали. Винаги можете да допуснете грешка в носене на неподходящи дрехи и обувки, които не ви отиват. Мнението на близките ви ще ви помогне да избирате само най-доброто за вас, а не да хвърляте пари на вятъра за нещо, което ви прави да изглеждате не на място.

 

 2.Изследвайте стила.

 Ако искате да знаете как изглеждате, трябва да правите проучвания, да гледате списания, в които да харесате точно определен тип. Можете да наблюдавате начина на обличане и стила на познати, на любима звезда и други личности, които да ви вдъхновят.

 

 Трябва да сте запознати със световно-известните марки и техните цени, за да разберете какво можете да си позволите да купувате и какво не. Това ще ви бъде от голяма полза.

 

 3.Много важно – експериментирайте.

 Започвайте да тествате всичко, което харесали, целият материал и знания, които събрали от втория съвет. Когато пазарувате дрехи и обувки, изпробвайте повече чифтове, мерете повече от една дреха, защото никога не знаете кое точно ще ви пасне най-добре на визията ви. Експериментирайте различни комбинации, различни прически, различни стилове до тогава докато не намерите перфектното решение.

.