Абонирай се

Как да си създадете стил като любимите ви знаменитости?

Публикувано от admin 18.01.2019 0 Коментар(а)

"Простотата е ключова за истинската елегантност". – Споделя модната икона Коко Шанел. Възможно ли е да се намери момиче, което не мечтае да изглежда като знаменитост, поне колкото любимите му певици, артистки или манекенки? Също така е вярно, че почти всяка жена е страдала от "модните гафове на знаменитостите" в някакъв момент от живота си.

 

Ако сте решили да изпробвате този стил, има няколко тенденции, с които може да експериментирате. Изберете знаменитост, с която се идентифицирате и започнете. Нещата, от които се нуждаете, са умение да привличате погледите, удоволствието от това да сте център на внимание, където и да се появите, както и онова сдържано самочувствие, така типично за знаменитостите.

 

Може ли някой да си позволи цялостна промяна на гардероба, след като е бил ударен от звездна дресинг мания? Малко вероятно! Това е мястото, където вашият личен инстинкт идва. Винаги помнете да пазарувате за разнообразни облекла, които могат да бъдат обединени със съществуващите ви вече дрехи. Тесни дънки и спортни кожени якета са емблематични за стила на здездите. Обличането като знаменитост при нисък бюджет никога не е било толкова лесно!

 

Така че, освен ако нямате предвид Lady Gaga, повечето други знаменитости имат много класически външен вид с много традиционни дрехи. Единствената разлика е, че моделите в нейния стил са със съвършени кройки.

 

Първо си създайте свой собствен почерк. Когато заделянето на пари за дизайнерски дрехи е извън бюджета ви, идва време, когато трябва да похарчите или по-скоро да инвестирате в тоалети, които да определят вашия собствен, персонализиран стил. Това би могло да бъде часовник от лимитирана колекция, изящни бижута уникат,  патентована кожена чанта или ретро аромат, който следва да бъде единствен по рода си и да се комбинира безупречно с всичко останало. Използвайте тази визия за специални поводи и ще разберете как едно малко допълнение може да издигне обикновения поглед към висотата на знаменитостите.

 

Когато искате да изглеждате като модна икона, телевизионна звезда или вдъхновителка, следва да се държите като такава. Знаменитостите в наши дни се занимават сериозно с това да се обличат изискано за специалните си вечери. Ако не ви се харчи цяло състояние за оригинални дамски рокли, може да вземете дрехи под наем. Изтъкнати дизайнери са склонни да отдават под наем свои продукти за една нощ, което прави сделката от полза и за двете страни.

 

И накрая, не би било добра идея да станете „жертва на модата”, следвайки сляпо трендовете за обличане на знаменитостите. Добре е да сте в течение с последните модни тенденции, но не забравяйте, че всички дизайнерски дрехи и бижута, които притежават известните личности, могат да бъдат ваши срещу определена сума пари. Това, което не можете да купите, е, вашата самоувереност, която не се купува с пари. Всичко е в ума, казват експертите. Така че, сложете най-истинската си усмивка и светът ще бъде в краката ви!