Абонирай се

Как да се обличаме като парижанки

Публикувано от admin 25.03.2016 0 Коментар(а)

 Парижанката винаги е била символ на изисканост, красота и висша мода. И много дами искат да приличат на нейната изящна същност, да изкопират нейния безупречен стил, без дори да подозират, че това съвсем не е кой знае колко трудно. Напротив – да се обличаме като парижанки не е трудно. Трябва само да сме наясно с няколко правила и да следваме тези насоки:

 

 Гардеробът ви трябва да е пълен с неутрални дрехи

 Ако искате да сте като парижанка. Забравете за прекалено екстравагантните и шарени дрехи. Градското момиче от Париж се облича от главата до петите в класика и се спира най-често на неутрални цветове. Единствено, аксесоарите й са ярки и пъстри, но те дори не са задължителни за всеки повод. Точно затова те изглеждат толкова елегантно – просто класическите им дрехи се съчетават лесно!

 

 Парижанката знае дрехата за всеки повод

 Тя не обича да парадира със сексапил на работа. Това не е на нивото й, а освен това предпочита да се чувства комфортно през целия работен ден, та в крайна сметка Париж не е най-лесният за живеене град. Освен това, тя се облича шикозно само когато поводът наистина го позволява. Всичко друго за нея е помопозност.

 

 Парижанката има усещане за такт

 Както се казва, оставете всеки последен аксесоар, който сте добавили към визията си и ще изглеждате безупречно. Те не прекалвяват, но и никога не изглеждат постно. Ако случайно,. Роклята или сетът от панталон и сако е прекалено семпъл, те ще наблегнат на силен грим, а често дори и само на един чифт ръкавици. Това са жени с безупречно усещане за мярка и те никога не остават прекалено напред или надалеч!