Абонирай се

Как да се облечете тренди

Публикувано от admin 13.04.2018 0 Коментар(а)

За да изглеждате елегантно и стилно, не означава да изпробвате непременно всеки нов тренд върху себе си само, защото е модерно напоследък. Всичко с което експериментирате, следва да е съобразено с особеностите на вашето тяло и вашия характер. Подчертавайте с ласкателните към извивките на вашето тяло модели и дизайни и никога не играйте с материи и текстури, които с опита сте се убедили, че на вашата фигура не изглеждат добре.

 

Когато човек избира своя тоалет, той изразява искрено своите мечти и тогава резултата е непринуден, очароветелен външен вид, който грабва окото и печели симпатиите на всички. Обличайки се по свой собствен вкус човек изразява своята емоционалност и характер.

 

Едно от най-важните неща е да се обличате винаги подходящо за мястото, което ще посетите. Например, не е добра идея да отидете на клуб с твърде семпло облекло, защото ще изглеждате сякаш сте отишли на парти с облеклото, с което сте работили цял ден в офиса. И обратното, никога не се обличайте като за дискотека, когато отивате на интервю за работа.

 

Добре е в офиса, да се придържайте към интелигентните офис дрехи. Дънките, тениските и роклите, колко и да са ви любими, все пак са облекло за уикенда.

 

Много жени е справят изключително зле, когато става дума за избора на правилното бельо. Има причина бельото да се наричат така и то трябва да се носи под дрехите. Оставянето на сладка презрамка да наднича отгоре може да ви изглежда добра идея, но не е така. Най-малкото е неподходящо.

 

В допълнение, не прекалявайте със сляпото следване на модните тенденции. Макар, че е страхотно да бъдете в синхрон с последния актуален тренд на модната сцена, ако не се чувствате удобно с такъв аутфит, нека си остане там. Например, впитите дънки със старнното име „jeggings” може да са най-новата тенденция в града, но ако не сте със слаба и стройна фигура, по-добре се откажете от тях.

 

Също така, е важно да умеете да играете с различни силуети, цветове и материи. Не позволявайте дрехите ви да са скучни или предсказуеми, защото така и приятелите и колегите ви ще ви възприемат като праволинейни и консервативни. Ако изглеждате добре в къси панталонки, това е чудесен избор за вас, но не затрупвайте гардероба си с тях във всеки цвят и модел.