Абонирай се

Как да комбинирате елегнтния и модния стил? Нашите съвети!

Публикувано от gabi 31.03.2023 0 Коментар(а)

Не толкова отдавна спортното облекло бяха запазени за пътувания до природата и за разходка до плажа. Но сега новите колекции са пълни със свежа спортна шик тенденция, с която с добра комбинация може да изглежда изключително шикозна, женствена и дори елегантна. Модните дизайнери са създали приказни ежедневни тоалети, предназначени да ви накарат да изглеждате зашеметяващи, дори когато сте облечени спортно.

 

Какво е спортен шик?

 

Модата се променя и затова днес спортните парчета, които можем да видим на подиумите на престижни къщи, включително Дона Каранискада, Lacoste, D&G, Blumarine, Balenciaga, Dsquared2, Alexander Wang и др. Облечена в спортен шик не означава, че вие ще загубите вашата женственост - мини рокли и поли, интересни пригодени къси панталони в ярки цветове, направете достатъчно интересни комбинации за всяко око. Тенденцията на спортно облекло и комбинацията с елегантна дреха не просто ще създаде интересни комбинации - тя е основа за изграждането на вашия уникален стил.

 

Повлияни от баскетбол, тенис, футбол, йога -  дизайнерите създават много от своите колекции, базирани на съчетаването на различни по тип дрехи от дамския гардероб, като рокля с тениски, пригодени къси панталони или мрежести поли. Простотата и лекотата са основните характеристики на стила и с плисирана мини пола, поло риза и капачка, с прости сандали и, разбира се, необичайните цветни слънчеви очила това лято ще изглеждате страхотно.

 

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да бъдете много стилан, дори когато се обличате спортно:

 

Можете да опитате да комбинирате например обувки с флуоресцентни поли, спортни шорти и панталони с елегантни блузи, спортни ризи с токчета или балетни чехли с много бижута, спортни якета с дамска рокля.

 

Винаги играйте с детайлите, като бейзболни шапки, аксесоари за вашите панталони или спортна пола с бейзболна шапка, чанта и слънчеви очила.

 

Носете ярки цветни суитчъри, ако желаете, те са много популярни през този сезон.

 

Панталоните могат да бъдат малко разхлабени и носени с проста или отпечатана тениска.

 

Тази тенденция може да изглежда наистина шикозна, градска и необичайна и най -вече носенето му може да ви накара да се почувствате изключително спокойни и модерни в същото време. Идеален за всички заети дами набързо. Обличането на спортен, но и елегантен шик е решение да изглеждате приказно всеки път. Разбира се, търсенето на предложения като paul smith оферта ще гарантира вашето неотразимо излъчване.

 

Познавате ли спортно елегантния стил?

 

Спортнно- елегантен е термин, който може да бъде малко сложен, особено, когато се чувстваме малко по-спортни и обичаме да носим дънки през цялото време, но работната ни среда изисква нещо много по -елегантно. Можете да разрешите този проблем доста лесно с компромис между спортен и елегантен гардероб. Спортен елегантен стил може да бъде доста подходящ за бизнеса и елегантен, важното е да изберете правилните елементи и да ги комбинирате правилно. Заложете и на някои по -взискателни дрехи, като блейзър, пола с висока талия, рокля, хубави чорапи или чорапи, чанта и подходящи обувки. И започнете комбинирането със спортни модели на nike, например.

 

Да погледнем ли обувките?

 

Изберете обувки с ниска пета. Носете кожа, а не гума, но ако заложите на каучук, уверете се, че горната част е елегантна. Можете също да носите маратонки, но те трябва да са стилни. В крайна сметка можете да обуете маратонки salewa на answear.bg с костюм и копринена блуза, контрастите са добре дошли. Опитайте и не се страхувайте да бъдете малко дръзки и смели.