Абонирай се

Как да изглеждате добре през студените дни

Публикувано от admin 20.01.2016 0 Коментар(а)

Инвестирайте в качествени неща

Най-голямото предизвикателство в студените зимни дни е да останете сухи и топли през цялото време. Ключът в това се крие в качествените дрехи. Така например, вместо да купувате евтин пуловер от полиестер, който ще се размъкне още след първото или второто пране, заложете на чиста вълна или кашмир. Тези две материи ще ви топлят много повече, а и усещането върху кожата е много по-приятно.

Не бива да правите компромис и с избора на ботуши. Изберете качествени, ако искате да запазите краката си топли и сухи.

Шапки, шалове, палто, яке, жилетка, пуловери, ботуши – висококачествените покупки ще ви гарантират не само добрия външен вид, но и ще имате възможност да ги носите и през следващите години. По този начин ще спестите пари, а от друга страна страна ще подпомогнете дизайнерите на облекла и ще съдействате за намаляване на вредните емисии въглероден двуокис.

 

Добавяйте аксесоари

Едно от предимствата на зимата е, че можете да добавяте всякакви сладки аксесоари към визията си- шапки, шалове, ръкавици и т. н. Те придават много чар и елегантност.

 

 Добавяйте пластове

След като имате качествен зимен гардероб,  можете да се забавлявате и да експериментирате като добавяте някои от летните си парчета със сладък и интересен аксесоар, за да сглобите цялостния тоалет. Можете да наслоявате чорапогащи под летни поли или шорти, съчетани с ботуши. Или да облечете блуза с дълги ръкави под лятна рокля. Може да комбинирате зимни дънки с летен потник, яке, шапка и шал.