Абонирай се

Каква пола да изберете според фигурата си

Публикувано от admin 10.12.2015 0 Коментар(а)

 Изборът на панталон или рокля преди всичко зависи от фигурата. Същия този фактор определя и изборът на пола. Правилният модел може да подчертае предимствата ви, както и да прикрие някои извивки, да направи визията ви по-женствена и елегантна.

 

 Разнообразието от модели е голямо – тесни, разкроени, плисирани, с ниска или висока талия, мини или макси... При такъв избор е възможно да се затрудните , затова ще ви разкрием някои тънкости, които ще ви помогнат.

 

 Правата пола, както и неразкроена пола с А- силует, издължава визуално силуета. Краката изглеждат по-дълги, ако полата е с дължина малко над коляното.

 

 Дългата пола е идеална за тези, които не искат да показват краката си. Ако сте с нисък ръст, полата трябва да бъде по-прилепнала по тялото. Но ако сте по-закръглена, добре е полата да е разкроена.

 

 Полата молив се наложи успешно като модна тенденция. Тя е женствена и много елегантна. С нея можете да прикриете корема, тъй като е по-висока талия, както и да издължите силуета си. Ако вашата фигура е тип пясъчен часовник, тази пола е идеална за вас. Освен това, можете да носите поли, които ще акцентират върху краката ви. Такава е полата с миди дължина, която отвлича вниманието от ханша.

 

 Ако сте със закръглена фигура, избирайте поли с високи талии и А- силуети, за да акцентирате върху краката и прикриете коремчето.

 

 За крушовиден силует са подходящи ретро моделите с дължина малко над коляното, за да прикрият бедрата си. Идеални са свободната кройка и високата талия, с които ще прикриете ханша си и ще акцентирате върху талията си.

 

 Високите дами спокойно могат да носят мини и плисирани поли. Ако носите дълги поли, комбинирайте с ниски обувки, за да не изглеждате още по-висока.