Абонирай се

Как да изберем боди, основни правила

Публикувано от gabi 07.10.2021 0 Коментар(а)

Тялото, като елемент от облеклото, се появи не толкова отдавна. Но той бързо намери своите фенове и здраво се утвърди сред женските дрехи. Нещо повече, нито едно дизайнерско шоу не е пълно, без да показва нови тенденции в тази област.

 

Какво е дамско боди

За появата на тази дреха момичетата могат да бъдат благодарни на спортистите. Това модерно нещо днес има няколко цели. Първият вариант обикновено е дантелено бельо. Заедно с чорапите, това е чудесен начин да уредите романтична среща с любимия човек.

 

Вторият вариант е добавянето на работен дрескод. Също така бодито може да се разглежда като парче свободен стил или ежедневно. Горната „видима“ част може да бъде представена като голф, тениска или блуза. Закопчалката се намира в долната част в областта на банските. Като цяло прилича на бански от една част.

 

Този тип облекло ще бъде голям плюс за момичетата, които обичат ниски панталони. Обикновено красивото изображение може лесно да бъде развалено от надничащо бельо или чорапогащник. А твърде късите тениски или тениски разкриват долната част на гърба, като по този начин съществува опасност да се разболеете. В този случай тялото решава и двата проблема.

 

Как да изберем подходящо боди за момичета

Несправедливо се смята, че само стройни момичета с външен вид на модел могат да носят такива модели. Но това не е така. Всъщност можете да изберете дрехи за всяка форма. Първото нещо, което трябва да имате предвид, е вашият тип тяло.

 

След това трябва да разберете какво купувате: елемент от ежедневната ви визия или бельо. В първия случай е необходимо да се разчита на вкусове и предпочитания в гардероба. Дизайнерите на облекло предлагат най-различни модели, от тениска с връзки до блуза. Дължината на ръкава зависи от времето, когато носите бодито. Това е важно само според времето. За да могат дрехите да се вписват по стил и да изглеждат красиви, трябва да разберете коя част от фигурата е най -полезна. Ако акцентът отива на талията, тогава имате нужда от колан или дантелени допълнения. Когато подчертавате бюста, изберете боди с деколте или детайли в горната част на модела.

 

Как да намерите правилния размер на бодито

Тялото е нещо. който всъщност съчетава няколко елемента. Това е сутиен, потник и бански. Има три вида оразмеряване:

 

пълна в три параметъра;

по обема на бюста;

универсален или по размер.

Пълно определяне се прави въз основа на следните параметри: обемът на гърдите, талията и бедрата. Съответствието на параметрите с необходимия размер се определя от таблицата, предоставена от производителя.

 

Във втория случай обиколката на гърдите се взема като основа. Най-често етикетът показва полуобхвата на гърдите и размера на чашата на сутиена.

Какво може да се комбинира с дамски бодита

Този тип облекло върви добре с други видове облекло. Нека разгледаме кои комбинации са най -полезни:

Вталена блуза, която е боди, добре подчертава всички предимства на фигурата. Основното правило е да носите своя размер. Той е елегантно допълнение към всеки бизнес костюм, особено ако е направен под формата на риза.

Боди, съдържащо стягащ корсет, ще направи всяка фигура тънка и красива.

Бодита под формата на обикновен едноцветен голф или топ могат да бъдат допълнени с блейзър, яке или болеро. Във всеки случай ефектът ще бъде уникален.

Боди с телесен цвят често се носят под полупрозрачни рокли, блузи или сарафани. В този случай те изглеждат по -спокойни без вулгарност.

Обичайте експериментирането и фигурата ще ви позволи да го направите. Носете боди под шорти или пола.

Основното при избора е да спазвате стила и да се уверите, че всички детайли на изображението хармонично се допълват. Ако едно момиче има красива талия, това може да се подчертае с тънък колан. Останалите аксесоари се избират в зависимост от ситуацията.