Абонирай се

Как да бъдете модерни с маратонки през зимата?

Публикувано от admin 13.12.2018 0 Коментар(а)

Удобните дамски кецове, маратонки и платненки през есента и зимата все още се продават. Може да ги намерите в почти всеки магазин и има много възможности, когато става въпрос за модели, дизайни и цветове.

 

Носенето им все пак е малко трудно, особено при много специфичните линии и силуети на облеклата през този сезон. По-долу са представени пет съвета за оформяне на съвременен и разчупен аутфит с маратонки, които остават силна тенденция тази есен.

 

Съчетайте ги с модерна рокля

Това е най-лесният начин да носите маратонки тази есен. Миди дължината продължава да царува, така че освен ежедневните зимни рокли, маратонките могат да се сдвоят и с пола тип мида и тениска. По всичко личи, че роклите и полите миди ще бъдат актуални и през пролетта на 2019 г. поради това, че техния лек, женствен силует се смесва добре със спортния стил на маратонките.

 

Оставете панталоните да са малко над тях

През студения сезон маратонките ще се носят също и с панталони. Изберете спокоен стил и ги оставяйте крачолите им да достигат небрежно малко над маратонката. Отлична алтернатива на класическите панталони са панталоните с широки крачоли, при които остава да се вижда малка част от крака.

 

Носете ги с дънки

Най-важното правило за есенния сезон е дънките да са свободни, а не впити, което означава, че не бива да ги носите прекалено впити с колан или да образуват гънки по тялото. Изберете прав, класически модел, за да подчертаете обувката.

 

Заложете на маратонки с декорация

Силна тенденция са принтовете, отпечатъците и декорациите. Това се отнася включително и за маратонките.

 

Когато захладнее, добавете чорап

През тази есен може да доминират дългите жилетки и палта, носени със свободни панталони. Когато носите обаче маратонки с къса пола или къси панталонки, е добре да добавите чорапи до глезена.