Абонирай се

Избор на дрехи според личното число

Публикувано от admin 14.01.2016 0 Коментар(а)

Знаете ли, че между личното ви число и дрехите има пряка връзка?

 

 Подходящите дрехи ви карат да се чувствате добре. И ако знаете личното си число, тогава изборът ви на дрехи, които да подхождат на вашия стил,  ще бъде по-лесен.

 

 Лесно можете да разберете кое е вашето лично число като съберете последните две цифри от годината си на раждане. Ако получите двуцифрено число, съберете отново и така ще получите едно цифрено. Ако сте жена, прибавете към резултата числото пет. Ако сте мъж, извадете получения резултат от числото десет.

 

 Числата 1 и 9 са подвластни на елемента дърво. Ако едно то тях е вашето число, дрехите, които най-много ви подхождат са удобните модели в кафяви и зелени нюанси. Флорален и природен символ върху дадена дреха ще ви донесе късмет в професионално, финансово и обществено отношение. И тъй като вие сте от хората, които обичат да ходят пеша, изборът на удобни обувки е изключително значение за вас.

 

 Числото 3 е подвластно на елемента огън. Ако това е вашето число, заложете на сексапилни дрехи, с които ще подчертаете предимствата на тялото си. Вашият късметлийски цвят е червеният и всичките му нюанси.

 

 Числото 4 е подвластно на водата. Вашата сила е в аксесоарите и детайлите на дрехите, а вашият цвят е черният и всички нюанси на синият. Избирайте изискани дрехи, които да ви отличават от околните.

 

 Числата 2 и 8 са подвластни на земята. Вашите цветове са жълт, бежов, пясъчен и златист. Когато ви предстои важна среща, носете бяло.

 

 Числата 6 и 7 са подвластни на метала. Ако едно от тези числа е вашето, заложете на дрехи с безупречни кройки. Вашите цветове са сив, бял, както и металните нюанси.