Абонирай се

Guess и Mayoral - стилни хлапета от 0 до 18 години.

Публикувано от gabi 12.01.2022 0 Коментар(а)

Дрехите на световните брандове Guess Kids и Mayoral са познати на родителите в България. Определено са предпочитани от родителите с по-високи критерии към качеството и стила на детските дрехи. Това обаче не означава, че не са достъпни за всеки родител. Особено когато има сезонни намаления може да закупите висок клас детски дрехи на приемливи цени. Как да пазаруваме изгодно и да подберем точния момент за шопинг на Guess и Майорал ще разберете от тази статия.

 

Въпреки, че става въпрос за конфекция, дрехите от Mayoral и Guess покриват всички критерии за бутиково и марково облекло за децата. Безбройните модели, цветове и комбинации от дрехи ще направят визията на вашето дете уникална. Може да покажете Вашата креативност и да съчетаете успешно всичко по вашето дете от обувките до шапката или диадемата. В портфолиото на марките не липсва нищо: панталони, рокли, плетива, тениски, якета, поли, аксесоари, блузи, къси панталони, бански, ризи и всичко, за което се сетите.

 

Кой бранд да изберем?

Въпросът не е с еднозначен отговор, но отговорът зависи най-вече от това, към каква визия се стремите:

 

- Mayoral предлага по-класически, по-детски дрехи, с декорации, животни, весели цветове и класически кройки. Залага се на удобството и качеството на материи, както и на разнообразието от цветове и материи.

 

- Guess предлага по-модерни и по-атрактивни визии, често в цветове и оформление, което напомня на дрехи за възрастен човек. Залага се на по-лъскави, по-крещящи комбинации от цветове и щампи. Децата често искат да приличат на възрастните и чрез облеклата на Guess те ще изглеждат наистина в стил по-характерен за порастналите.

 

И двете марки държат много на качеството и това ще се убедите, когато купите Guess и Mayoral от онлайн магазин за детски дрехи.

 

Препоръчваме да пазарувате онлайн, защото има голямо разнообразие и има винаги пълните и актуални колекции в пълна номерация. Може да закупите и изгодно намалени дрехи от Outlet колекциите на марките и да разчитате на компетентно обслужване.

 

Препоръчваме да се запишете в онлайн бюлетините на магазините и да следите за актуални промоции, за да се възползвате от по-ниските цени.