Абонирай се

Жълти обувки

Публикувано от admin 08.06.2016 0 Коментар(а)

 Нека бъдем честни. Малко дами биха излезли от магазин за обувки или биха сърфирали в Интернет онлайн магазин, за да гледат специално предложения за дамски обувки в жълт цвят, освен ако не става въпрос за чехли за плажа или за вкъщи. Това не важи само за обувките, ами като цяло и за облеклото в жълто.

 

 Този малък текст е за тези, които биха се осмелили, след като го прочетат, да посегнат към обувките в жълто. Те са толкова версатилни и приложими към многото други цветове, които сте избрали като облекло. Когато става въпрос за нюанси, те наистина могат да добавят яркост към облеклото. Жълтото не е цвят, който ще позволи нещо да се обърка към облеклото ви, напротив. Обувките могат да направят голямо впечатление и тяхното изпълнение в жълто може да бъде много ведро решение в много ситуации.

 

 За един по-неглиже стил чифт жълти сандали са страхотен избор за лятото. За разходка по плажната ивица, за следобедно питие в градината и много други ежедневни ситуации. Жълтите обувки с ниски токове са изключително решение за много различни видове облекла. Елегантно е да се носи жълто със синьо. Жълти обувки със синя чанта, или синя блуза, също са отлично решение за топлите месеци.

 

 От психологията на цветовете, жълтото се асоциира със смеха, щастието, оптимизма и доброто настроение. Още една причина да посегнете към жълтите обувки и жълтото облекло. Чифт жълти обувки могат да бъдат важни добавки към модните елементи в гардероба. Жълти сандали с жълта пола или жълт колан са страхотно съчетание.  Понеже самият цвят е светъл такъв, не е нужно да прибавяте още от него. Комбинира се страхотно с бяло, червено или неутрални цветове. Имате възможност, възползвайте се.